Fogtömés után is ugyanúgy érzékeny a fogam, mi lehet a probléma?
Kb 3 éve betömték az egyik hátsó fogamat, akkor semmi probléma nem volt. Most már több mint egy hónapja, hogy elég érzékeny az a fogam, hidegre s melegre, néha random is elkezd kicsit lüktetni. Egy hete voltam fogorvosnál, kifúrta majd betömte újból, de azt mondta nem érti mitől lehetett az a fogam érzékeny. A probléma az, hogy most megint elég érzékeny, ugyanúgy evésnél néha.
Mintha azt is mondta volna hogy a fogínyem gyulladásban van. Már kétszer voltam annál a fogorvosnál (körzetis) de nem tudom mit csinálhatnék már, ha "nem érti" mitől érzékeny az a fogam.
Köszönöm a választ.meg olyasmit is mondott, hogy lehet az előző tömés nem zárt már rendesen. De akkor szerintem ez sem, mert a tömés mellett pl ugyanúgy látok egy kis fekete "pöttyöt".
Ha gyulladásban van a fogíny, azzal mit lehet tenni? Mit lehet használni arra? Tegnap az egyik első fogamnál a fogíny például elkezdett vérezni, ahol leszedte még egy hete a fogkövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!