Szabin van a fogorvos, de fogkő miatt nagyon begyulladt az ínyem. Nagyon duzzadt, és fáj az álkapcsom meg a fülem. Ez még egy hete sokkal jobb volt. Mit csinálhatnék a gyulladással?
Gyógyszer nem használ. Nem vagyok egy szenvedős valaki, de ez nagyon fáj most.
Pesten ilyen 10000 ft-kért láttam fogkőleszedést. Az nagyon sok :(
Ha gonosz lennék akkor azt mondanám,hogy most fizeted meg a helytelen fogmosási technikád árát, feltételezve azt,hogy mosod.
Gyulladáscsökkentős szájvíz használata esetleg ami tudná "kezelni" a gyulladást, nyilván az az egyetlen megoldás,hogy leszedi a fogorvos.
Félévente kell járni a fogorvoshoz ellenőriztetni és ennek ellenőrzésnek kéne lennie nem folytonos fogkőnek az eltávolításával kellene végbemenni. A fogkő egyébként az le nem mosott lepedékből alakul ki, akár 2 nap alatt. Szóval a normális mosási technikát kéne elsajátítani,ha túlságosan érdekel akkor a youtubeon rákeresel.
Köszönöm igazan a kioktato hangvetelu valaszt, remelem, jobb lett tole a kedved.
Igen, kepzeld el szoktam fogatmosni, es mar ket honapja szeretnek idopontot is kapmi, a valasz hogy mar nincs szabad idopont.... most meg ket hete elerhetetlen a fogorvos. Ja egyebkent szajvizet is hasznalok meg ingyulladas elleni szempontjabol jo fogkremet. Ennyit errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!