Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit kezdhetnék még a romló...

Mit kezdhetnék még a romló fogaimmal?

Figyelt kérdés

Tegnap megnéztem magam a tükörbe és azt mondtam, elegem van. Fiatal vagyok és rohamos romlik a fogam. Kezeltettem, de semmit sem ért. A helybéli fogorvosom csak kritizálni tud. Akihez mentem jó pénzért megcsinált nekem egy gyökérkezelést, de úgy, hogy ki kellett huzattatnom a fogam. Az volt az utolsó fàjdalom amit tűrtem. Egy hónapig szenvedtem, nem akart gyógyulni. Most csak fél oldalt eszek, mivel a màsik oldalt nagy hely lett. Nem csodálom hogy sokáig tartott. Na, most fél oldalt is letört a fogam, a többi szinte fekete, sok a lyukas és csak romlik és romlik. Orvoshoz màr félek menni. Minek dobják ki pénzt, ha úgy csinálja meg, hogy ki kell venni? Hasznàltam sok fogkrémet, nem jók, Signal, Himalaya, Amodent, Elmex, szóval sok van a listán még és nem tudok mit kezdeni magammal. Egy csalàdtagom volt, aki világ életében direkt nem evett csokit és kihullott a foga. Szeretnék tippet, segítséget kérni, mit tegyek, mit hasznâlhatnèk még esetleg. Használtam fluorid mentest de úgy veszem észre rosszabb. Ràadàsul van egy olyan fogam, ami rà nőtt a màsik ra és ott csak egyet lehetne kihúzni.

Köszönöm a válaszokat

2019. szept. 2. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Fogorvoson kívül más nem tud segíteni. De ha ilyen rossz állapotban vannak a fogaid, akkor valószínűleg a szakember sem tud már mást tenni, mint a menthetetlen fogakat kihúzza, a menthetőket betömi, aztán a megbeszélitek a fogpótlás mikéntjét.

Azért erre az állapotra jutni nem két hét volt.

2019. szept. 2. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom, megertelek. Sztem a meg mentheto fogaidat épittesd fel (aki ert hozza) igy jo ideig nem kell huzatni es csak azt kell ami nagyon kell.
2019. szept. 2. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nezd milyen jok. De mashol is ertenek hozza.

2019. szept. 2. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok de nekem is nagyon elkezdtek romlani a fogaim utóbbi években.(fogmosás, fogselymezés van) Már 2,5 éve folyamatosan járok fogorvoshoz.

El kell fogadnom hogy én ilyen vagyok, attól függetlenül még nem állok rosszul mert még van 30 fogam, de már unom a folyamatos fogászatra járást, s közbeni szenvedést...

2019. szept. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!