Egyszerűen nem megy.. Az örlő fogaim mind betömték, de azóta élesen nyílalnak, ha keményebb dolgot eszek. A rágás rémálom. Az első fogaimmal kell megoldanom mostmár a nagyját. Ez normális?
A tömės magas lehet , ezt lecsiszoljåk egy jelző lapka harapás teszt után .
2019. márc. 10. 20:15
2/8 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül kiszedetned, ha kifejezetten harapásra érzékenyek, akkor szerintem is inkább csak annyi a probléma, hogy magas lett. Itt egyébként sokszor 1-2 tized milliméternyi eltérésre kell gondolni, de igen, már ennyi is képes ilyen kellemetlenséget okozni. Nyugodtan hívd fel a fogorvosodat és szólj, kicsit polírozni belőle semmibe nem telik.
2019. márc. 10. 20:23
3/8 Andi80018 válasza:
Nem normális. Menj vissza, és röngtenesztesd meg. Nehogy a végén kiderüljön, hogy gyulladás van.
2019. márc. 10. 20:24
4/8 Andi80018 válasza:
Lehet magas is, de elég érdekes, hogy mindnél ez van.
2019. márc. 10. 20:26
5/8 A kérdező kommentje:
Voltam a tegnap a fogorvosnál, az összes tömött fogaim közűl az egyik különösen érzékeny, lecsiszolt belőle és amikor nyugodtan, mintha a fogaim újra a régiek volnának, normálisan beleharaptam egy szendvicsbe. A kenyér miatt hirtelen akkorát nyilalt a fog, hogy azt hittem a könnyem is kicsordúl...
Nem lett semmivel sem jobb.
Én már azt hiszem lemondtam arról, hogy újra normálisan tudjak rágni.
2019. márc. 14. 07:08
6/8 Andi80018 válasza:
Szerintem keress egy másik dokit. Nekem van jó, ha érdekel, attól függ, hol laksz. :-)
2019. márc. 19. 08:30
7/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló a tömések a mostani fogorvosomnál (nem mind), csak nálam 1-2-3 hét múlva elfelejtődnek hál istenek. De akkor is furcsa hogy bele nyilal pedig nem magas a tömés.
Hogy mi okozza arra én is kíváncsi lennék...
2019. szept. 1. 16:50
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem az egyik fogammal ugyanez a helyzet most :/ Neked hogy alakultak a dolgok végül? Gyökérkezelni kellett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!