Elektromos fogkefe kímélése?
Újonnan vásárolt Oral-B fogkefém minőségét szeretném a lehető legtöbb ideig megőrizni. Mire érdemes figyelni?
Állandóan töltőn szükséges tartani az ilyen készülékeket, vagy csak lemerülés esetén? Fogmosások között érdemes levenni a "fej részt"? stb.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Én sosem veszem le a fejrészt.
Mivel lassan tölt, így hamar nem megy tönkre az akku benne szerintem. Tiedben milyen akku van?
Igazából nem sok mindent tudsz csinálni. Sima fogkefénél mondanám, hogy fogmosás közben ne nyomd túl erősen, de az Oral B leáll, ha túl erősen nyomod.
Fejrészt felesleges levenni. Töltőn meg hagyhatod, hiszen az állványa maga a töltő.
Az enyém nem áll le, úgyhogy szerintem ez csak az okosabbakban működik. A páromé jóval drágább kategória, az övé is csak villog, ha erősen nyomod rá. :)
Én nem tartom állandóan töltőn. Pontosabban igen, hiszen így biztosabban megáll, de nincs bedugva, csak amikor érzem, hogy veszít az erejéből, vagyis merül. Ilyenkor egy éjszakát töltöm. 4-5 napig simán bírja az aksija a napi két fogmosást, most három éves. Az egyedüli gyengepontja szerintem az aksija lehet, egyszer biztosan megadja majd magát. Néha vízkőtlenítsd körbe ecettel, hogy szép maradjon és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!