Tényleg ennyivel jobb az elektromos fogkefe?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy sokkal hatékonyabb a manuálisnál és sokat számít a fogak szempontjából, hogy melyikkel van tisztítva. Igaz ez? Tényleg sokkal több szennyeződést eltávolít?2019. máj. 17. 00:10
1/7 anonim válasza:
Igen igaz :) Nekem másfél éve van elektromos fogkefém sokkal jobban tisztítja a fogakat.
2/7 anonim válasza:
Igaz. Míg manuális fogkefénél gyerekkortól próbálják az emberbe nevelni milyen mozdulatokkal kell helyesen fogat mosni (nagyon kevesen csinálják úgy, ahogy kéne), addig az elektromosok jórészt direkt úgy vannak kifejlesztve, hogy csak a fogon kell hagyni pár másodpercig és teszi a dolgát. Kisebb a hibafaktor, hatékonyabb a tisztítás.
3/7 anonim válasza:
Most kaptam karacsonyra elektromosat es tenyleg jobb.fogmosas utan is erezni hogy a manualis utan meg van kis lepedek a fogon de az elektromos utan nem erzek semmit egyaltalan :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor beszerzek egyet.
2019. máj. 17. 14:54
5/7 anonim válasza:
Ha valaki helyes technikával mos fogat kézivel (amire Magyarországon nem fogászattal foglalkozó emberek körében nem igazán láttam még példát), akkor mindegy melyiket használja. Egyéb esetben jobb az elektromos.
6/7 anonim válasza:
2 éve van, nem tűnt fel különbség, lehet azelőtt is jól mostam fogat 🤔
7/7 anonim válasza:
A legjobb elektromos fogkefék azok, amelyek külsőleg hasonlítanak a sima, manuális fogkefékhez, rezgető hatással érik el hatékonyságukat. Ezek jobbak mint pl. az Oral-B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!