Fáj a foghúzás?
Szerintem a világon a legfélősebb ember vagyok fogorvos terén. Nyaraláskor szombati napon tetőzött a fàjdalom. Ügyeletre mentem, onnan szájsebészet. Úgy kihúzta az orvos a gyulladt fogam csak recsegett és húzás után fájt mikor tett a sebbe gyógyszert.
Hidd el nem fàj :)
Nagyon kis mértékben mondhatnám, hogy belefájdult.
Szóval ha gyulladt se fáj.
Nekem is tegnap húzták ki az egyik bölcsességfogamat mert már le volt töredezve-tehát nem volt egyszerű mert nem volt mit megfogni a fogóval.Ennek ellenére nem éreztem semmit mert elzsibbasztották,a szuri sem fájt,semmit nem éreztem pedig 3 darabban szedték ki,előtte még a fúróval is dolgoztak rajta hogy legyen mibe kapaszkodni a fogóval-de még így is csak kb.5 perc volt,csak a fog recsegését hallottam,éreztem.
Kb.4 óra alatt múlt el az érzéstelenítés hatása,utána is csak annyit éreztem mint amikor valamitől kicsit megsérül a szájpadlásom vagy az ínyem és begyullad.
Ma reggelre már semmit nem érzek csak egy kis duzzanatot a fog helyének környékén.
Összefoglalva jók ezek a mai anyagok amit beadnak-hála istennek mert eléggé be volt tojva ezért évekig húztam...
Magánorvosnál 5000Ft volt zsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!