Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a foghúzás?

Fáj a foghúzás?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól csinálja az orvos és jó az érzéstelenítés akkor nem.Minden más esetben igen de nem azonos mértékben.
2019. aug. 29. 17:00
 2/11 anonim válasza:
51%
Adnak szurit, kellemetlen erzes
2019. aug. 29. 17:01
 3/11 anonim válasza:
51%
Nem
2019. aug. 29. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem gyulladt, és adnak injekciót, nem fáj. Csak kicsit recseghet, de attól ne ijedj meg. :)
2019. aug. 29. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a világon a legfélősebb ember vagyok fogorvos terén. Nyaraláskor szombati napon tetőzött a fàjdalom. Ügyeletre mentem, onnan szájsebészet. Úgy kihúzta az orvos a gyulladt fogam csak recsegett és húzás után fájt mikor tett a sebbe gyógyszert.

Hidd el nem fàj :)

2019. aug. 29. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Kicsit kellemetlen, de nem fáj. A fúrás sokkal rosszabb.
2019. aug. 29. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Adnak szurit, de még úgy is nagyon rossz jobban fáj, mint amikor a tomeshez furnak. És fáj még utána is napokig. Nekem két egészséges fogat huztak fogszabályzó miatt.
2019. aug. 30. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha be van gyulladva igen, ha nincs nem
2019. aug. 31. 13:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon kis mértékben mondhatnám, hogy belefájdult.

Szóval ha gyulladt se fáj.

2019. szept. 3. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is tegnap húzták ki az egyik bölcsességfogamat mert már le volt töredezve-tehát nem volt egyszerű mert nem volt mit megfogni a fogóval.Ennek ellenére nem éreztem semmit mert elzsibbasztották,a szuri sem fájt,semmit nem éreztem pedig 3 darabban szedték ki,előtte még a fúróval is dolgoztak rajta hogy legyen mibe kapaszkodni a fogóval-de még így is csak kb.5 perc volt,csak a fog recsegését hallottam,éreztem.

Kb.4 óra alatt múlt el az érzéstelenítés hatása,utána is csak annyit éreztem mint amikor valamitől kicsit megsérül a szájpadlásom vagy az ínyem és begyullad.

Ma reggelre már semmit nem érzek csak egy kis duzzanatot a fog helyének környékén.

Összefoglalva jók ezek a mai anyagok amit beadnak-hála istennek mert eléggé be volt tojva ezért évekig húztam...

Magánorvosnál 5000Ft volt zsebbe.

2019. szept. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!