Teljesen csontban lévő bölcsességfog operációról és a felépülésről tudtok nekem írni?
Köszönöm ha ír, akinek volt ilyen.
Nekem elvileg lesz de nagyon félek.
Én 1 hétig feküdtem. Nem tudtam ellátni magamat.
Maga a műtét nem fájt, de 1 óráig tartott. Nagyon nehezen jött ki. Nyilván megviselte a környező területeket.
Nekem most nyáron szedték ki mind a 4-t, az alsók meg feküdtek is ráadásul. Nagyon jó orvosom volt, kettesével szedte ki és egyik alkalom sem tartott tovább 30-40 percnél. Előtte ugye kaptam érzéstelenítőt, de esküszöm az volt a legrosszabb, főleg amit a szájpadlásba adott, de teljesen kibírható. Onnantól semmi fájdalmat nem éreztem, csak hogy csinálnak valamit.
Nekem aznap este és a másnap volt a legkellemetlenebb de csak mert nem tudtam enni. Én Xefo rapidot kaptam és az annyira kiszedte a fájdalmat hogy semmit nem éreztem, 12 órás a hatóideje.
Utána 2-3 napig csak leveseket ettem meg puha dolgokat, aztán szépen lassan elmúlt. Az első kettővel jobban megszenvedtem mert kicsit szájzáram is lett, a másodiknál viszont csak 2 napig kellett fájdalomcsillapító annyira szépen gyógyultak a varratok.
Szerintem nem kell félni tőle, főleg ha jó az orvosod, annyi hogy én kb. egy hétre táppénzre mentem mert beszélni kell azért a munkahelyemen és az nem ment volna.
A fogszabályzó miatt műtötték ki nekem, de megérte mert idősebb koromra nem kell vele szórakozni. Szóval ne félj és vágj bele :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!