Bölcsességfog műtét következménye tényleg lehet arc bénulás?
Mint a Bell parézis? Egyre több kommentben olvasom, hogy bölcsességfog következménye lehet h valakinek lebénul a fél arca.
Nekem volt fogmütétem, ilyenről szó sem volt, a paresztézia volt megemlítve az ideg sérülés következményeként.
Ki mit tud erről?
Ezt találtam, a kérdezőnek állítólag orvos mondta.
Dehát aláíratnak beleegyező nyilatkozatot is a műtétbe, amin minden szörnyüség szerepel, de eu nem h bénulás.
Vagy én maradtam le valamiről?
Az ötös kommenthez a linkben is állítólag orvos mondta ezt a bénulást.
A Bell parézist én tettem hozzá, nem azt mondtam h az lesz töle hanem nekem az h "lebénul a fél arca ", az nekem arcidegbénulás.
Én, amit bénulásnak irnak azt bénulásnak is veszem. De valóban írnak zsibbadást is, értelemszerüen az embernek a durvább dolog marad meg. Olvasd el, konkrétan írja neki az első válaszoló (a futó), hogy járhatsz úgy is h aznap futsz vagy lebénulsz.
Nos, én ezeknek az eseteknek a valóság alapjára lettem volna kíváncsi, egyébként orvostól -os hallottam már olyat h lebénulhat az ember fél arca.
Az én minimál anatómiai ismereteimmel, szerintem ehhez legalábbis az egész fejed szét kell véssék, velem semmi ilyet nem közöltek h lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!