Hogyan kell higiénikusan tisztán tartani a nemi szervet?
elég kényes téma tudom,de ha nem zavarna akkor nem tennék fel ilyen kérdést,nah szóval hiába mosom alaposan a nemi szervem tusfürdővel felhúzom a fitymát,mert olvastam valahol hogy olyankor fel kell húzni hogy alaposan megmossuk,én is így szoktam,de pár óra múlva ha elmegyek vécére akkor kellemetlen szaga van és a váladék(pisi vagy valami egyéb) rajta van a makkon olyan mint a kosz le lehet dörzsölni,elég zavaró mert ha mondjuk lesz bnőm főleg most nyáron van erre több esély nem akarok beégni nála,szóval valami tanács? nem hiszem,hogy ez orvost kíván,csak arra lennék kíváncsi,hogy van e olyan készítmény ami kifejezetten erre szolgál,akár nőknek akár férfiaknak.
25/F
Csak te érzed büdösnek, de ez a normális szag, ami persze, hogy előjön pár óra fürdés után, mint a lányoknál a punciszag.
Pisilés után töröld meg papírral a farkad. Nem szégyen az, én is így szoktam. A fityma alatti mosás fürdéskor mehet továbbra is. Máson nem kell változtatnod.
Mihez tudnád hasonlítani a "szagot"?
Vannak e más tünetek?
Pirosodás, viszketés, égő érzés.
A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak.
Hajlamosak vagyok egy kis elváltozás miatt gombára gyanakodnunk, de lehet, hogy bakteriális fertőzés van a háttérben, és nem elég a Cantesten.
Ne állítsunk fel öndiagnózist, az internet nem helyettesíti az orvost!
Lehet akár folyás is, ami fertőzésre utal.
NAGYON GYORSAN MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!