Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kell higiénikusan...

Hogyan kell higiénikusan tisztán tartani a nemi szervet?

Figyelt kérdés

elég kényes téma tudom,de ha nem zavarna akkor nem tennék fel ilyen kérdést,nah szóval hiába mosom alaposan a nemi szervem tusfürdővel felhúzom a fitymát,mert olvastam valahol hogy olyankor fel kell húzni hogy alaposan megmossuk,én is így szoktam,de pár óra múlva ha elmegyek vécére akkor kellemetlen szaga van és a váladék(pisi vagy valami egyéb) rajta van a makkon olyan mint a kosz le lehet dörzsölni,elég zavaró mert ha mondjuk lesz bnőm főleg most nyáron van erre több esély nem akarok beégni nála,szóval valami tanács? nem hiszem,hogy ez orvost kíván,csak arra lennék kíváncsi,hogy van e olyan készítmény ami kifejezetten erre szolgál,akár nőknek akár férfiaknak.

25/F

2010. júl. 11. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg igenis menj el orvoshoz, mert itt vmi nyilván nem stimmel, ha ahogy mondod rendesen megmosod....gondolom vmi gomás fertőzés lehet....Urológiára menj!
2010. júl. 11. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára a meleg is rátesz. Vannak úgynevezett intim tusfürdők, a Maliziának is van ilyen, drogériákban megkapod. Talán ezek segíthetnek.
2010. júl. 11. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legelső válaszom normális volt.... Canesten.Nyilván gomba.De a nemibeteg gondozóban segítenek.
2010. júl. 11. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg dokii :) Ne várj normális hozzászólást, ha annyira gyp vagy, hogy az interneten teszel fel ilyen kérdést, ahelyett, hogy eltolnád a képed a "doktor bácsihoz" -.-"
2010. júl. 11. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak te érzed büdösnek, de ez a normális szag, ami persze, hogy előjön pár óra fürdés után, mint a lányoknál a punciszag.

Pisilés után töröld meg papírral a farkad. Nem szégyen az, én is így szoktam. A fityma alatti mosás fürdéskor mehet továbbra is. Máson nem kell változtatnod.

2010. júl. 11. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mihez tudnád hasonlítani a "szagot"?

Vannak e más tünetek?

Pirosodás, viszketés, égő érzés.

A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak.

Hajlamosak vagyok egy kis elváltozás miatt gombára gyanakodnunk, de lehet, hogy bakteriális fertőzés van a háttérben, és nem elég a Cantesten.

Ne állítsunk fel öndiagnózist, az internet nem helyettesíti az orvost!

2010. júl. 11. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
*vagyunk
2010. júl. 11. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:
nincs viszketés érzés semmi ilyesmi,csak egyszerűen nem tiszta a makk felülete,félóránként kellene fürdőbe mennem ahhoz,hogy az legyen tejszerű váladék van rajta,pedig nem szoktam mostanában..... heti 1-2 alkalommal szoktam,régebben kamasz koromban sokkal többet csináltam az öröm szerzést magammal:) de mégsem voltak akkor ilyen problémáim.
2010. júl. 11. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Tejszerű váladék? Ez egyáltalán nem normális. Menj dokihoz.
2010. júl. 12. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet akár folyás is, ami fertőzésre utal.

NAGYON GYORSAN MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!

2010. júl. 13. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!