Részleges körülmetélés után ti hogy tartjátok tisztán a szerszámot?
Nekem a doki azt mondta, hogy első naptól úgy mossam, hogy a bőrt hátrahúzom és lemosom kamillás vízzed, utána pedig szárazra törlöm.
De nekem ez annyira fáj, hogy mire végzek vele, szó szerint remeg kezem-lábam. Akinek volt már ilyen műtét az szintèn hátrahúzza a bőrt, vagy csak belelógatja, ahogy van? Egyébként egy kicsit gyulladásban is van, úgyhogy fehívtam a dokit, aki csinálta, és azt mondta, hogy előfordul, csak kamillàzzam és el fog mulni.
Szóval ti hogy mostátok?
Ja, és még egy fontos kérdés!
Ti milyen gyakran kamilláztátok? Én napi 3-4 alkalommal, de nem tudom, hogy ez sok, vagy kevés...
Nem adott semmit, nem is mondta, hogy kellene. De ha használ akkor megveszem én maga, csak légyszi írd le, hogy pontosan mit kéne vennem. Elég szar így, mert alig bírom magam rávenni, hogy nekikezdjek a tisztításnak.
Köszi az eddigi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!