Vannak olyan férfiak akkik körülmetélés után nehezen tudnak elélvezni?
Figyelt kérdés
Januárban körülmetélésre kell mennem egészségi ok (Fitymaszűkület) miatt, és nagyon sok fórumon olvastam ezt, de mindig valaki valakitől hallota szóval nem tudom hogy ez hoax vagy ez igazi jelenség. Szóval személyes tapasztalatokat várok, előre is köszönöm a válaszokat!2019. jún. 29. 21:16
11/15 anonim 

válasza:

Csak ha gond van.. akkor fel evig meg szenvedhetsz... nem kell szegyelni a szulok elott. Januarra mar reg tul lehetnel
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ha nagyobb gond lenne akkor elmondanám nekik, de eddig nem volt vele semmilyen komplikáció, azon kívül hogy a bőr nem megy lefelé húzni.
2019. jún. 30. 22:13
13/15 anonim 

válasza:

Ha a fitymád feléig hátra tudod a fitymád húzni nincs is szükséged metélésre,akkor más megoldás,műtéti eljárás is van.Sokszor több orvos is érdemes felkeresni,mert sok doki metélés mániás miközben meg lehetet volna úszni
14/15 anonim 

válasza:

fiuk megmutatjátok képen milyen a metélt? meg nem láttam olyat köszi
15/15 anonim válasza:
Nekem személyes tapasztalatom van, és sajnos az eredeti kérdésben leírt aggodalmad nagyon is valós.
Engem 31 éves koromban metéltek körül (teljes) szintén egészségügyi okból. Ez már 12 éve történt (jelenleg 43 vagyok). Ez volt életem legeslegrosszabb és elhamarkodottabb döntése. Ugyanis a makk érzéketlenné válik és az elélvezés sokkal nehezebbé vált! Sokszor örömtelen az egész.
Nehezen értem hogy másoknak miért nem okoz problémát és miért ajánlják. Nekem legalábbis ezzel elvették és tönkretették örökre az életemet.
Ma már tudom hogy másképpen is meg lehetett volna oldani a szűkületet.
Senkinek nem ajánlom a körülmetélést. NE TEDD ha jót akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!