Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk ti borotváljátok odalent?...

Fiúk ti borotváljátok odalent? 15/f Kort írjatok lécc

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem

16/f.

2010. júl. 9. 16:02
 12/26 anonim válasza:

Igen

16/f

2010. júl. 9. 21:52
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

16/f

naná hogy igen !!!

mekkora undormány már az hogy ha akkora dzsumbuj van mint az állat.Figy amikor én voltam osztkiránduláson majdnem mindenkinek kopasz volt. Ettől még nem vagy meleg!!! Aúgy mostanában már a láányok is elvárják (többsége) hogy ha ő képes szőrteleníteni akkor te is :)

2010. júl. 9. 22:07
 14/26 anonim ***** válasza:
igen 15/f
2010. júl. 10. 03:37
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Ha van nőd,akkor borotváld,de ha nincs,akkor mi a fa.znak akarod leborotválni?!
2010. júl. 10. 07:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Jah és nem vok meleg csak tudni akartam h mi a helyzet! mert már sok minden ciki az iskolákban meg mindenhol!
2010. júl. 10. 10:31
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

15/igen

Velem is így volt:S

Sulis tábor mit tegyek?:S

tudtam h nem lesz függöny de nem érdekelt én akkor is leborotválva mentem és vittem is magammal.. mert ápolom

és a barátnőm is elvárja és alap higénának tartom..

elsőnek fosott a szám.. és reggel korán mentem fürdeni

és a felsőbb évesek is akkor fürödtek mert volt meleg víz és ott borotválták a f@szukat de senki sem szólt semmit..

ők mondták h menjek reggel mert este olyan undormányok vannak h szinte hánynak ők is...

na hát ennyi lenne:D

borotváld mindenképpen

fanszőrzet hónalj arc ez a legfőbb

a többi már bu_zisnak mondható..

talán egy picit a combod a ami a f@szodat súrolja mert a csajok ott is elvárják..

valaki írta h ha nincs csajod minek? ja te ilyen ápolatlan vagy? OK

2010. júl. 11. 22:25
 18/26 anonim válasza:

Én megszoktam ritkítani, mert a barátnőm se szereti, ha dzsungelhez kell nyúlnia. :) Btw, szerintem elég gáz ha a @szod nem látszik ki a sok szőrtől, akkor aztán biztos kiröhögnek :)

16/F

2010. júl. 12. 03:42
 19/26 anonim válasza:
nem
2010. júl. 16. 16:24
 20/26 Áhh válasza:
49%

Sztem is alap higénia ne az ilyen kockákat nézd ott ülnek a gép előtt ott nem látja a wow a @sz ször ürüket...Ha van bnőm ha nincs mindíg ápolom az arcom a @szom és a hónaljamat mert büdös se szeretek lenni meg undorító se és tényleg elvárják a csajok is...:D Szóval húzd le nyugottan azt a szőrt;):D

17/f

2010. júl. 17. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!