Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez? (többi lent)

Mi lehet ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
A Péniszemen már egy jó ideje (:S nagyon sok) ilyen fehér kis pontok vannak, olyasmik mint egy pattanás, de nem viszket, nem fáj, tehát semmi nincs vele, csak mikor ránézek úgy kicsit zavar... :S Mik lehetnek ezek ? Szerintem nem pattanás, de még nem próbáltam kinyomni őket... Van rá valami gyógyszervagy kenőcs ? Mert szerintem magától nem múlik el.
2010. júl. 9. 09:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah, és még azt is hozzátenném, hogy a herezacskón is van belőle rendesen...
2010. júl. 9. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
ilyen mindenkinek van,nekem is!ezek faggyú mirigyek!én kiszoktam néha nyomkodni őket,ami ilyen puhább,de felesleges,mert vissza jön!ilyen mindenkinek van,valakinek több valakinek kevessebb!de engem konkrétan nem zavar,de sztem ezzel nem is tudnak mit csinálni!a csajokat se zavarja,ha ez a problémád esetleg,a csajok tudják hogy az majdnem minden fa.szunak van,úgy hogy no para!
2010. júl. 9. 10:29
 3/4 A kérdező kommentje:

:D köszi,igen, idő közeben találtam valamit, elvileg van rá valamikrém:

"Apró fehér, pattanásra hasonlító dolgok a péniszen. Nem fáj, nem viszket, ugyanúgy ki lehet nyomni, mint egy pattanást, és fehér váladék jön ki belőle, de nem tűnnek el.

Faggyúmirigyek. Több gél hatásos lehet, de mivel ezek receptkötelesek, fel kell hozzá keresnie orvosát. Esetleg elektrokoagulációval vagy lézerrel is megszüntethetők."

2010. júl. 9. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:

ISSSTENEM! Ekkora baromságokat...

Srácok!

Ezek mindössze ártalmatlan fordyce-pöttyök, mind a makk szegélyén, mind a pénisz külső bőrén és a fityma küllemezén, mind a herezacskón, mind a mellbimbók udvarának szélén és mind az ajaknyálkahártyájának szegélyén előfordulhatna... ráadásul kinyomni sem le7 őket, mivel nem pattanás, nincs bennük zsír, esetleg még le7 szőrtüsző. Problémákat nem okoz, tehát nem kéne velük foglalkozni, el kéne fogadni, hogy ott vannak, és kész. SEMMIT sem le7 csinálni velük, kenőcsre uis nem múlnak el, lézerrel ill. elektrokoagulátorral leégetni meg... hogy néznél ki utána? <:-o

Hány évesek vagytok?

De most komolyan... mindketten...

Üdv: EE

2010. júl. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!