Mitől lehet hogy orál közben alig érzek valamit? Többi lent.
Sziasztok!
Na először is azzal kezdeném hogy volt fitymafék műtétem olyan másfél-2 hónapja és eltávolították az egész fékemet.
Na most pedig az baj pl orálnál hogy mikor sz*p a barátnőm alig érzek valamit és ha érzek is az is inkább kellemetlen mint kellemes és lelankadok miatta,mert az kellemetlen az olyasmi érzékenység mint amikor pl mossuk makkunkat fürdés közben.
De mégis az zavar inkább hogy mint pl pénteken hogy nem éreztem semmit.Szexnek neki se álltunk még mert ugye feszült lettem eléggé.
A másik hogy pedig maszturbálásnál semmi probléma nincsen minden jó és szép.
Hát a fék az elég érzékeny dolog, legalábbis nálam biztosan. Pl ha a barátnőm csak azt ingerli a nyelvével, akkor előbb elmegyek, mintha az egész makkomat szívogatná...
Szerintem összefüggésben van azzal, hogy nekem már nincs meg...
21f
Köszi a választ!
Amúgy én is erre gondoltam hogy összefügghet mert műtét előtt jó volt,csak akkor ép a szex nem volt jó teljesen mert ugye feszült a fék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!