20 év alattiak ti milyen alsót hordtok? Boxer vagy fecske?
Figyelt kérdés
Gondolkozok, hogy veszek fecskét csak nem tudom, hogy az én korosztályomnál mennyire elfogadott. Ha lehet a korotokat is írjátok.2019. jún. 13. 07:58
11/20 anonim válasza:
boxert. de ebben a hőségben nincs is más rajtam.:D éjszaka még annyi sem...
12/20 anonim válasza:
Ami kényelmes azt hordj. Nekem volt mindkettő.
13/20 anonim válasza:
Nem ragadzkodom csak az egyikhez,,,mikor melyiket,,.Nyaron inkabb a fecskét valasztom,,mert "kevesebb anyag" de a fo dzempont :Ne legyen tul szuk
14/20 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem, ha túl szűk nyomja a szerszámom és leginkább a golyóimat, de nem is szeretem ha lobog rajtam. Egyébként vettem fecskét és teljesen jó.
2019. jún. 24. 10:32
15/20 anonim válasza:
fecskét hordok és fehéret és nem érdekel ha leszólják nekem ez a kényelmes
16/20 anonim válasza:
Szinte kizárólag fecskét hordok. Bár van néhány feszülős boxerem is, de nem szeretem őket.
18/F
17/20 anonim válasza:
Én a kínaiban veszem/onnan kapom a fecskéket. Azok a kényelmesek a kissé méretesebb szerszám számára:) 19
18/20 anonim válasza:
Nem fog senki megszólni érte, ha fecskét hordasz, viszont a sima laza boxer az, ami a legegészségesebb.
20/20 anonim válasza:
bokszert hordok. 24 éves vagyok de 20 év alatt is bokszert hordtam. 8 éves koromtól bokszert hordok.
és még élek bokszert fogok, vagyis azt szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!