Az eddigi letapadt rész a nemiszervemnél kezd felszakadni. Mennyi idő, mire az összes helyen "felszakad"?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam, és sikerrel: minde este, a fürdésnél egyre jobban le kell húzni, (egyébként olyan 3mm-t van letapadva) és a végén majd az egész "felszakad" Azt is olvastam, hogy érzéstelenítő krémmel kell bekenni az egész makkot-fitymát, és egy határozott mozdulattal felszakítani. Ui: bocsi a "felszakítani" szó miatt, nem tudtam mást írni. Szóval a kérdés az "A" verzióra (ami a szépen lassan huzogatás): Mennyi idő mire az egészet felszakítom? "B" kérdés: Biztosan jó a "B" választás? és ez komoly.2019. máj. 23. 20:00
1/2 anonim 

válasza:

"Azt is olvastam, hogy érzéstelenítő krémmel kell bekenni az egész makkot-fitymát, és egy határozott mozdulattal felszakítani."
Ezt általában orvos szokta csinálni. (bár érzéstelenítést nem feltétlen jár hozzá)
De az alap kérdésre így szerintem senki nem tud pontos választ adni.
2/2 anonim 

válasza:

Én napokig szórakoztam vele, látszólag eredmény nélkül, aztán egyszer váratlanul elengedték egymást, minden nyom és fájdalom nélkül csak hirtelen kettéváltak. Kitartás, türelem és egy pár nap én azt mondom. A feltépést nem ajánlom mert lehet hogy felszakítja a makkod és az nem kicsit fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!