Felszakadt a bőr a makkomnál, ami le van tapadva. Mennyi idő mire az egész fitymámom/makkomon felszakad a bőr? Többi lent
Figyelt kérdés
Megpróbáltam hátrahúzni és hirtelen felszakadt a bőr ami a makkomhoz volt tapadva. Nekem amúgy is oda van tapadva, ez ellen próbálok is csinálni dolgokat. Gondolom a felszakadt rész az lehet a tapadás alatt, és ez a fitymám&makkom minden részén gondolom még fog történni. Mennyi idő ez az egész, mire felszakad az összes hely? Bocsi a rossz fogalmazásért, este van..2019. máj. 22. 21:16
1/7 A kérdező kommentje:
Jah, és amikor felhúzom nagyon fáj. Amikor felszakadt kicsit vérzett.
2019. máj. 22. 21:18
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ne is akard megvárni. Menj dokihoz.
3/7 anonim válasza:
MEnnyi idős vagy? Anya.apa miért nem oldotta meg? :(
4/7 anonim válasza:
3 as tiltatni akarod ezt a fiút ,ha még nincs 16 éves .
Úgy látszik te sem olvastad el a szabályzat módositását.
A kedvedért nem fogja kiírni .
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló! anyukámnak szóltam, apukámmal pedig nem szeretnék beszélgetni ilyen témákról, nem vagyok vele olyan viszonyba. (nem részletezném) de mégis, biztosra akarok menni. anyukám azt mondta, hogy amiért nem tisztítottam egy kicsit le van tapadva. azt mondta, hogy sokkal jobban tisztítsam, de most a felszakadt részt ne piszkáljam.
2019. máj. 23. 18:08
6/7 A kérdező kommentje:
jah és még valami. csak a pereméhez van tapadva. (olyan 2-3 mm)
2019. máj. 23. 18:13
7/7 anonim válasza:
Hasonló nekem is volt, csak kis részen oldalt tapadt le, én is így csináltam de nekem -bár több napig szórakoztam vele- de elengedték egymást, nem szakított fel semmit, azóta minden rendben. Ilyen esetben azt mondanám nem ártana egy orvost felkeresni esetleg egyedül (kezdeni a háziorvossal). Egyébként azt tippelem pár nap alatt (ha nem hagyod visszagyógyulni) le fog szakadni valahogy. De én minden esetben az orvost ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!