Én kórosan vékonynak számítok?
Sokan azt mondják hogy vékony vagyok. Ezt tudom én is, erősítek, de annyira mégsincs látszata.
190 cm magas vagyok és kb 70 kiló.
Itt van kettő kép a testemről, szerintetek is nagyon vékony vagyok?
Szedj fel izmot!
És nézesd meg a csontsűrűséged! Azzal probléma lesz
A külsőddel nincs baj, csak az önbizalmaddal. ;-)
Ne másoknak akarj megfelelni, legyen elég az, ha egészséges vagy.
Mivel többen kérdezték privátban
Csontsűrűséggel sz lesz a gond, hogy alacsony, 70 kg ekkora magassághoz és a képen látható alkathoz kevés, mivel némi izom látszik a képen és nem csont sovány a kérdező, ezért a “hiányzó” testtömeg gyakorlatilag csak csontból hiányozhat.
Meg kéne nézetni, gyakorlatilag egy jobb testelemző mérleggel (van pár patikában) lehet egy alapképez kapni arról, hogy megvan-e a megfelelő csonttömeg. Ha ott probléma van, akkor orvoshoz kell menni.
Javítani sporttal lehet rajta kb 25 éves korig.
Nyugodtan le lehet ezt a váladzom is 0-zni xD
"egy jobb testelemző mérleggel (van pár patikában) lehet egy alapképez kapni arról, hogy megvan-e a megfelelő csonttömeg"
Hogy működnek az ilyen mérlegek? Honnan tudják, hogy milyen a csontja annak, aki rááll? Hogy "látják"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!