Rövid fékem van?
A problémám az, hogy merev állapotban elfehéredik a fitymafékem, de ez lehet hogy normális, ahogy olvastam. Ami viszont szerintem nem az, hogy a fitymafék nem teljesen középen kapcsolódik a makkhoz, hanem hátulról nézve a jobb oldalon. Ezért a bal oldalon jobban lejön a bőr mint a makk jobb oldaláról.
De teljesen lejön a makkról merev állapotban is, csak az egyik oldalon a makk alatt kb 0,5-1cm-rel megáll. Ha tovább húznám, akkor egészen picit lefele húzná a makkom, de felesleges lejjebb húznom mert szabadon a makkom.
Nagyon száraznak érzem egyébkent a fitymám, mert amíg nem sikosítom addig feszül a fitymafékem picit. De ahogy sikosítva van, semmi probléma nincs vele, ezért gondolom, hogy talán csak a szárazság miatt feszül?
Bocs, rosszul írtam, ahol kevésbé jön le a fitymám ott max 0,3-0,5cm-t jön le a makk alá.
A másik oldal teljesen jó.
Illetve nem a fitymám száraz, hanem a makkom és a fitymafékem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!