Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nekem most fityma szűkületem...

Nekem most fityma szűkületem van, vagy csak rövid a fékem? Esetleg lehet egyszerre mindkettő?

Figyelt kérdés

15/f vagyok, Ha áll a péniszem, akkor nem megy hátra, és én magam sem tudom hátrahúzni, mert feszülős-fájós érzés. Kiverni ugyan úgy tudom, csak annyi külonbséggel, hogy ugye emiatt nem húzom teljesen a bőrömet fel.

Ha feláll, akkor egy kis görbület van rajta.

Nem merem ezeket elmondani a szüleimnek, és félek hogy mit tennének veoe. (Mármint hogy meg kell-e műteni vagy ilyenek)

Mit csinálnak a pénisszel az orvosok?

Bocsi a béna fogalmazásért, még reggel van:D

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. júl. 13. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, hogy az egyetlen járható út, ha beszélsz édesapáddal erről és vele elmentek egy urológushoz és az majd megmondja mi a további teendő. Ha ciki ha nem hidd el ezt kell tenned ha később nem akarsz problémát!
2017. júl. 13. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem egészen tiszta és érthető (számomra) a kérdés megfogalmazása.

"Ha áll a péniszem, akkor nem megy hátra" - a péniszed vagy a bőr nem megy hátra a makkodon?

"Ha feláll, akkor egy kis görbület van rajta." - ez egész péniszre kell érteni a görbületet vagy csak a makkodra vonatkozik?

"...nem húzom teljesen a bőrömet fel" - mármint honnan nem húzod fel, ha a fitymádra vonatkozik, hogy nem megy hátra?

Valahogy pontosíthatnál vagy tényleg mutasd meg dokinak!

2017. júl. 13. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

14 éves kortól egyedül elmehetsz urológushoz,ha nem szeretnél otthon szólni róla.Beutaló nem kell,tb kártyát,személyit kell vinned és a rendelési időre elmenni.Mindenképp menj el urológushoz,majd ő megállapítja mi a gond.

Attól,hogy megvizsgál az orvos még semmire se fog kötelezni,kapsz egy ambulánslapot amin rajta lesz mi a diagnózis,mit javasol kezelésnek és ennyi.Rajtad múlik hogy kezelteted is.Az is lehet hogy krémet ír fel az orvos.

A legjobb az lenne ha apukádnak szólnál.

2017. júl. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!