Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem megy hátra a bőr...

Miért nem megy hátra a bőr magától amikor izgalmi állapotba van a szerszámom?

Figyelt kérdés

A fitymaszűkület ki van zárva,mivel ernyedt állapotban hátra lehet teljesen huzni,de még akkor is ha izgatott állapotba van - csak ekkor a kezem segitségével megy hátra,jah és fájdalom mentesen.

NE IRJÁTOK AZT HOGY FITYMASZŰKÜLET,MERT AZ NEM.

17/F

2010. júl. 4. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De hiszen nekem is pont így viselkedik, a bőr nem megy teljesen hátra magától. De kiskoromban még sajnáltam is, hogy miért nem maradhat rajta, nekem úgy volt esztétikus. (hehh)

Filmekben látott pacákoknak mondjuk teljesen máshogy nézett ki, pl. felhúzva verték ki, amit max nagyon nedvesen tudnék csak kivitelezni, és a bőr is visszamegy.

De ha egy orvoshoz mész el ezzel, az csak elküld majd, mert ezzel az égvilágon semmi baj nincs.

2010. júl. 9. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, el tudja az orvos küldeni a SEBÉSZETRE vagy az urológushoz, nem tudom pontosan, melyik foglalkozik, ilyen korrekciós dolgokkal.
2010. júl. 10. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!