14 éves fiú vagyok, a szerszámom 16 centi. Viszont, amikor merevedik, teljesen megmerevedve a makkom a fejem felé mutat,1-2 centi hijján hozzásimul a hasamhoz. Olvass tovább. Nos?
Ezért félek 1 kicsit, hogyha jönne 1 komoly kapcsolat, szex közben nem-e lenne zavaró. :S 15-16 centis a szerszám. Ezzel még várni kell, hogy fejlődjön, vagy ez más probléma?
Értelmes válaszokat!!!
"Ezzel még várni kell, hogy fejlődjön, vagy ez más probléma?"
A nemi szervre értem. Tehát, ha "fejlődök" ez nem lesz így?:) Érted?
Utolsó: Te mindenkinek ezt írod? Már 3 kérdésnél ugyan ezt a szöveget látom.. Szóról-szóra. :D Ne aggódj már,normális a méreted,ha mérőszalaggal,ha vonalzóval méred.. :D
Kérdező: Nem hiszem,hogy fog változni,sőt biztos,hogy nem.Ne légy ettől megijedve,minden rosszban láss valami jót! :) Ez a te hasznodra válik majd,ugyanis a felfele "kunkorodó" pénisz sokkal jobban izgatja a G-pontot,mint a normális,pl balra hajló pénisz. :) Szóval ne legyél elkeseredve! :)
O.o nemtom nekem tök merőleges a hasamra.
nekem egyenes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!