Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves fiú vagyok, a szerszám...

14 éves fiú vagyok, a szerszámom 16 centi. Viszont, amikor merevedik, teljesen megmerevedve a makkom a fejem felé mutat,1-2 centi hijján hozzásimul a hasamhoz. Olvass tovább. Nos?

Figyelt kérdés

Ezért félek 1 kicsit, hogyha jönne 1 komoly kapcsolat, szex közben nem-e lenne zavaró. :S 15-16 centis a szerszám. Ezzel még várni kell, hogy fejlődjön, vagy ez más probléma?

Értelmes válaszokat!!!

2011. máj. 1. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én voltam az utolsó de én egy kérdést sem írtam ebben a kategóriában:D nincs bajom a méreteimmel:D
2011. máj. 11. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:

jah nem én voltam az utcsóxd

képzelődöm is:D

2011. máj. 11. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az általam látott péniszek mindannyian felfelé álltak merev állapotban, szerencsére. Amennyire én tudom, ahogy a merevedés egyre rosszabb, mert valaki idősebb, akkor kezd lejjebb ereszkedni a pénisz, tehát most jó formában van. Ami az alakját illeti, akkor lehet probléma, ha nagyon kunkorodik, ott előfordulhat, hogy tényleg nem lehet vele szexelni, de nagy valószínűséggel nálad erről szó sincs, ha nagyon aggaszt akkor menj el urológushoz, de szerintem teljesen használható a szerszámod és a mérete is megfelelő.
2013. szept. 13. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!