Elrontott körülmetélés? (részletek a leírásban)
Figyelt kérdés
Kedden (2019.03.12.) volt a teljes körülmetélésem. Egészségügyi okok miatt szükség volt rá. A varratok még benne vannak, kamillázom, minden nap újra kötözöm. Már nem vérzik meg nem fáj, gyógyulgat. De megfigyeltem, hogy az egyik oldalon nagyon szép a varrás, míg a másikon nagyon csúnya. Kedden megyek kontrollra és tudom, hogy erre a doktor úr tud legjobban válaszolni, de nagyon idegeskedek ezen. Szerintetek lehetséges egy második műtéttel ezt korrigálni, vagy így kell leélnem az egész életemet? Kérlek, ne trollkodjatok össze.2019. márc. 17. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nyugi,majd ott is szép lesz.A doki is ezt fogja mondani.
2/4 anonim válasza:
Egy magán plasztikai sebészhez menj el és rendbe teszi úgy hogy normális lesz.
3/4 anonim válasza:
szerintem egy hét után még korai bármit mondani, hogy el lett rontva.. várjál legalább 4-5 hetet, amig meglátod milyen a végeredmény
4/4 anonim válasza:
Nekem sem volt szimmetrikus, de sokkal hosszabb idő alatt simult ki az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!