Mivel lehetne hatékonyabb?
Nagyon le szeretnék fogyni.
Már lassan 2 hónapja futok mindennap legalább egy órát, illetve minden hízlaló ételt és italt megvonták magamtól.. De eddig csak minimális látszatja van.
Szeretnék tanácsokat kérni hogy mivel lehetne hatékonyabb..
A normális válaszokat előre is Köszönöm.
22/F

Ezt a hirtelen lefogyási tempót vedd finomabbra .
Amint a szervezeted észre veszi a beavatkozás,azonnal takarékra állitja magát.Raktározza az anyagokat,ezért van az,hogy minimálisat fogytál.
#1 Vezetek egy online kalória táblázatot, és a napi kalória mennyiséget sose haladom meg. (Nem eszek semmi édesség felét, krumplit, szénsavas vagy cukros italt illetve a zsíros ételeket is hanyagolom)
#2 Igen tudom hogy a hirtelen / rövid időn belüli fogyás káros lehet. (Mert nem zsírt hanem izmot veszít az ember, és az és az esetek 80-90%-ában előjön a jojo effektus).
És én nem 2-3 hét alatt szeretnék látványosabb eredményt hanem pl. Még 1-2 hónap körül

A futástól soha nem fogsz lefogyni.
Én intensetezek. Január 14 óta -12 kiló és rengeteg centi. Kérd az ingyenes diétát és edzést: intenset.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!