Szerintetek szükséges a műtét? (kép)
Ezt a kérdést már néhányszor feltettem, csakhogy nem láttátok, hogy hogy néz ki a szerszámom, mert merev állapotban nehezen tudom lejjebb húzni a bőrt.
Többen azt írtátok, hogy műtétre van szükségem, hogy nem altatnak el. Sokat olvastam az interneten, és hogy sajnos altatással csinálják. Voltam ezzel a problémámmal már urológián, és a doki műtétet ajánlott, amit természetesen elutasítottam, mert nem szeretném, hogy újra elaltassanak. Voltam egyszer orrpolip műtéten, és azóta félek az altatástól iszonyatosan.
Az orrpolip műtéten voltam 4 éve, és ha be voltam volna biztosítva, akkor kaphattam volna 400€-ot. Most ha neadjisten kellene mennem fitymaszűkület műtétre, erre is kaphatnék pénzt? Mert az orrpolip műtét után 2 nap voltam korházban. Fizet valamit a biztosító, ha elmegyek fitymaszűkület műtétre?
Itt a fénykép: [link]
Szerintetek vészes a helyzet?
Szex közben nem jönne rendbe? Gondot okozna?
Fáj a metelés?
Mit tennétek az én helyemben?
Iszonyatosan félek a meteléstől, műtéttől.
Hát tesó szerintem le kéne kapatni a sapkát.
Nem fáj érzéstelenítik.
Utána kicsit kellemetlen érzés de ha rendbe jön rendesen tudod rángatni minden fájdalom nelkul.
"Most ha neadjisten kellene mennem fitymaszűkület műtétre, erre is kaphatnék pénzt? Fizet valamit a biztosító, ha elmegyek fitymaszűkület műtétre?"
Biztos hogy nem, ez 100%.
"Szerintetek vészes a helyzet?"
Mit számít a mi véleményünk? Mi fogunk tán vizsgálni meg műtteni téged? De most komolyan!
"Szex közben nem jönne rendbe? Gondot okozna?"
Józan ésszel te magad is tudod erre a hülye kérdésre a helyes választ.
"Fáj a metelés?"
Ha nem érzéstelenítik (kellőképpen), akkor persze, amúgy nem, csak utána, amikor már kimegy a cucc.
"Mit tennétek az én helyemben?"
Fitymaszűkületi tanácsadót keresnék, aki segít megtalálni neked is a legjobb megoldást a fitymádra, ami egyébként az urológus feladata lenne, de ő le se fog szarni, ezért nem mindegy hogy kihez fordulsz (elősször)!
szia!
érdemesebb megcisnálni a metélést... 3-4 hét alatt rendbe jössz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!