Valaki próbálta a jelq-t?
Figyelt kérdés
15cm a péniszem ezt szeretném 17-18ra növelni.
Azok irjanak akik próbálták.
18
2019. febr. 25. 22:12
1/6 anonim válasza:
Én egy hónapja csinálom heti 4 alkalommal, egészen jó eredménnyel. Valakinél előbb, valakinél később jönnek az eredmények, a lényeg a rendszerességben van illetve, hogy előtte melegítsd be az izmokat/ereket a baleset elkerülése érdekében. Orvosilag a növelés nincs bizonyítva, viszont ha “biztonságosan” csinálod, jótékony hatással bír a péniszre, ez a része bizonyítva van. Plusz, hogy javítja az erekciót.
2/6 anonim válasza:
Én irtam a kérdést, csak közbe valamiért letiltott a gyk.
A válaszok jöhetnek, közbe elkezdtem 1 hete a jelq-t.
4/6 Attila_the_hun válasza:
Engem is érdekelne a téma. MI ez a jelq? Valóban használ, vagy ez is csak pénzlehúzás?
5/6 anonim válasza:
Nem pénzlehúzás.
Kell hozzá egy helység ahol nem láthatnak meg.Két kezed kell hozzá és egy kevés testápoló.De ha valaki ügyes van száraz jelq is.Magyarul a fejés gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!