Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makk nyálkahártya v nem?

A makk nyálkahártya v nem?

Figyelt kérdés
krémeket nem szabad nyálkahártyára kenni, akkor a makkra lehet?
2010. júl. 1. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ezt ma már kérdezted. Nem nyálkahátya, lehet és kell rá krémet kenni, de csak a megfelelől és szükség esetén. De mint mondtam, ha tüneteket okoz nálad, akkor nem gomba, vagyis hiába kensz rá Canestent, nem fog elmúlni. Max. rosszabbodik, de nem a krémtől, hanem a baktériumoktól.
2010. júl. 1. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem nyálkahártya.
2010. júl. 1. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Na nem nyálkahártya, akkor mi? Legalább olyan érzékeny, mint a szájbelső, vagy orrbelső, az is hasonlóan vékony, ráadásul pl. Lidocainra reagál, míg a klasszikus bőr az nem...
2010. júl. 1. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor sem nyálkahártya:D
2010. júl. 1. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Makk: "Domdoborott csonkakúphoz hasonló idomú képződmény, amelyet a penis többi részétől sekély barázda választ el. A glansnak (makk) e barázda mentén ajakszerűen kiemelkedő pereme van (corona glandis). A mögötte lévő barázdában tapad a preputium (fityma), és annak bőrfelülete átmegy A GLANSOT BORÍTÓ igen vékony, alapjához feszesen rögzített, GYENGÉN ELSZARUSODÓ, petyhüdt penisen rózaaszínes, erigált penisen ibolyapiros színű BŐRBE.

2010. júl. 1. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Nemtudom előző mi a forrásod, de itt számos helyen azt írják, hogy a makk az nem bőr, hanem nyálkahártya.

[link]

2010. júl. 2. 02:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Mi a forrásom? Szentágothai féle Funkcionális anatómia. (orvosi tankönyv, méghozzá új kiadás)

Éljen a google...

2010. júl. 2. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a körülmetélés utáni állapot jól mutatja, hogy valóban, nyálkahártya az, vagy valami ahhoz kísértetiesen hasonlító dolog... a nedvesség hiánya miatt kiszáradt, extrém módon, kérges felülete lett, hámlik is, foltosodik. Elvileg körömvirág kenőcs lenne jó rá, csak azt azért nem használom, mert akkor minden nap kellene, az alsónadrágot összetrutyizni, az azért nem oké, ráadásul, ha használom pár napig és utána meg abbahagyom, akkor utána meg valamiért még rosszabb lesz nélküle, ezért nem csinálom.

Nem tudom, milyen krém jó a makkra, de föl is adtam a kísérletezést, a makkra előbőr való és néha vízzel leöblíteni, bárki bármit okoskodik szikével vagy krémekkel, az már mind mű-dolog lesz

2010. júl. 5. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
kedves első. elmentünk orvoshoz. igenis hüvelygombája van a barátnőmnek, és igenis tőle kaptam el. képzeld, el lehet kapni. lehetnek tünetei. nekem piros, nem érzek semmit csak piros a makkom. és végül cantesten kombit írt fel mindkettőnknek...
2010. júl. 6. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!