Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ilyen a mellem?

Miért ilyen a mellem?

Figyelt kérdés

Töltöttem fel egy képet ,mert nem tudom elmagyarázni. Ha piszkálom vagyis elsimítom rajta a kezem akkor meg olyan furán összemegy.

[link]

Mitől van ez ?mit tudok tenni hogy ne legyen ilyen ?

17éves vagyok és fiú.

2010. júl. 1. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem ártana edzened haver... nagyon vézna vagy, azért ILYEN

semmi zsír, semmi izom

body.builder.hu

2010. júl. 4. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát "Haver" , nekem valahogy valószínűbb a hormonzavar minthogy vézna lennék... Nem vagyok vézna, 83 kg vagyok ,és kb 182-3 centi magas.
2010. júl. 4. 20:30
 13/16 anonim válasza:
Attól meg vézna lehetsz,a fiúk alapból nehezebbek,és neked elég nagy a magasságod,ha alacsonyabb lennél kicsivel,akkor csak hetven valamennyi kiló lennél.Tényleg nincs mellizmod.Amúgy úszol?
2010. júl. 5. 11:30
 14/16 A kérdező kommentje:
hát, na mindegy ... Kondizok már 2-2,5 hónapja rendszeresen és nem fogom gyorsabban csinálni ,mert ugye az rosszabb.De azért kösz az észrevételt hogy nincs izmom. Remélem valami nagy gyúrósak vagytok , és megtudjátok mondani hogy a tömegnövelő hasznos-e .
2010. júl. 5. 18:10
 15/16 anonim válasza:

Tényleg,úszol?:D

Am tömegnövelőt neeee:(

Szerintem nem baj hogy ilyen a mellkasod.17 évesen milyen legyen?Mint Arnold Schwarzeneggeré?MennyémáááááánXD

ezután minimum 50 éves korodik van idő eddzeni.Ne törődj vele!

De minden hátsószándék nélkül mondom,az ember melle tényleg akkor(is)ilyen,amikor nincs teljesen kidolgozva ott az izom.De olyan még nagy izommal is,elvégre azért az izmot bőr fedi,ami azért nem egy rinocéroszé^^˘Puhányok vagyunkXD

20L

2010. júl. 6. 21:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha kondizok ,akkor elég valószínű hogy úszok... :)

Nemtudom , na mindegy téma lezárva megtudtam róla mindent ,köszönet érte .

2010. júl. 7. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!