Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ilyen a mellem?

Miért ilyen a mellem?

Figyelt kérdés

Töltöttem fel egy képet ,mert nem tudom elmagyarázni. Ha piszkálom vagyis elsimítom rajta a kezem akkor meg olyan furán összemegy.

[link]

Mitől van ez ?mit tudok tenni hogy ne legyen ilyen ?

17éves vagyok és fiú.

2010. júl. 1. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ez teljesen normális :)

24N

2010. júl. 1. 11:56
 2/16 A kérdező kommentje:

és tudok ellene tenni valamit? vagy ez majd elmúlik ?

Esetleg ilyen marad ?:|

2010. júl. 1. 12:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Most ezt nem értem! Mi van vele? Mindenkinek ilyen, aki nem szenved vmi komoly betegségben! Nem értem mit akarsz megtudni?!
2010. júl. 1. 13:18
 4/16 A kérdező kommentje:
hát hogy miért ilyen...
2010. júl. 1. 14:39
 5/16 anonim válasza:
Azért ilyen mert ilyen.Látogass el biológiára.Ennyi erővel azért aggódnom kéne hogy miért vastag a szemöldököm.
2010. júl. 1. 17:05
 6/16 anonim ***** válasza:

De milyennek látod? Nem értelek! Ugyan olyan, mint a legtöbb emberé. Valakinek nagyobb a mellbimbója, valakinek kisebb, vagy nem ezzel van a bajod? Írd már le, h mit kellene nézni a melleden, mer tényleg nem értem!

A hideg hatására a mellbimbó megkeményedik és összemegy, ez lehet érintésre is, ha éppen nagyon érzékeny neked az a rész.(--> ha ezt akartad tudni!)

2010. júl. 1. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
serdülőkorban a beinduló hormonok hatására gyakran a férfiaknál is megduzzad az emlőszövet, ha ez nem múlik el 1-2 év alatt akkor gynecomastia-ról beszélünk. még fiatal vagy, valószínűleg elmúlik magától, amúgy nagyon enyhe eset, nem kell vele foglalkozni. Ha érdekel a téma, az alábbiakra keress a neten: puffy nipple, gynecomastia. vagy egy angol nyelvű fórum, képekkel: [link]
2010. júl. 1. 23:48
 8/16 anonim válasza:
Hello. Nekem pont ugyanez a problémám mint neked. nagyon zavaró, mivel én is kondizom, idegesítő. Remélem elmúlik, de egyenlőre elég rossz érzés. 17/F
2010. júl. 1. 23:52
 9/16 anonim ***** válasza:
ez nekem is van! 20 vagyok, szal már nem igazán fog elmúlni sztem!
2010. júl. 2. 12:27
 10/16 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ.

Olvastam utána. Beteg nem lehetek meg rákos gondolom én , mert nem rég voltam vérvételen és ott jelesnek mondták a vérem.

Már kb 1-1,5 éve ilyen , remélem hamarosan elmúlik .

Akkor elllene semmit nem tudok tenni , hanem majd magától elmúlik ?

Ha jéggel hűtöm annak meg nincs sok értelme ,igaz ? ( csak onnan jutott eszembe, mert mikor mindíg kijövök a hideg vízből akkor olyasmi mint a többieké, de csak pár percig.)

2010. júl. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!