A herémen miért van egy csomó?
Figyelt kérdés
Ma tűnt fel, hogy az én szemszögemből nézve a jobb herémen van egy csomó, amit ha megnyomok, mintha elmozdulna, illetve ilyen szúró fajdalmat érzek. Kellene, hogy aggódjak miatta? 16 vagyok.2019. jan. 30. 15:11
1/3 anonim válasza:
Orvos és ne huzd az időt! Nem ciki! Hetente tobb szaz ilyen vizsgalata van egy orvosnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors választ! Jobb illetve rosszabb esetben mi okozhatja ezr, vagy mi ez egyáltalán?
2019. jan. 30. 15:54
3/3 Németh János 2 válasza:
Jelentkezzél be minnél hamarabb egy urologus szakorvoshoz hogy megvizsgálhasson, nem kell hozzá házi orvosi beutaló! Ott ultrahangal megnézi és azonnal megmondja hogy van e gond vagy nincs! Nem rég én is áttestem ezen, ne halogasd az orvosi vizygálatot mert ez nem játék! Nem akarlak megilyeszteni lehet ez bármi de mindenféleképpen keress fel egy urologust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!