Ettől elmúlik a problémám?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a makkom peremén ppp papulák, mirigyek vannak pontosan ugyanilyen : [link]
És én már elkezdtem 3 napja hintőporral bekenni a makkom peremét de nem tudom hogy folytasam-e lehete valami problémám , és ha nem ártalmas akkor mennyi időbe telik hogy ezzel a módszerrel eltűnnek a ppp pöttyök ?
2019. jan. 28. 20:06
1/5 anonim válasza:
Ártani éppen nem árt, de nem is javít. Ami viszont aggasztó hogy táptalajt adhat a gombának ami nem igazán jó. :/
A problémádra szépészeti plasztikai műtét lenne a megoldás
2/5 anonim válasza:
A hintőportól nem fognak eltűnni.
3/5 anonim válasza:
Miért nem szakorvoshoz fordulsz? Ezeknek az interneten olvasható kétes eredetű módszereknek nem igazolt a hatásossága! Éppen ezért, inkább ne kockáztasd az egészségedet ezekkel!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát most 16 évesen nem szeretnék elmenni ilyen problémaval orvoshoz és szégyelem elmondani a szüleimnek, nem lehet valami megoldás hogy itthon tudjam orvosolni a helyzetet?
2019. jan. 28. 23:37
5/5 anonim válasza:
Sajnos egyelőre erre nincs hatásos házi módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!