33éves ffii vagyok. Az a problémám, hogy 1 hete ha reggel felkelek, megszédülök. Valamint ha egy bizonyos pontba forditom a nyakam, szintén megszédülök. A szédülés 1-2 másodpercen belül elmúlik, és minden ok. Mitől lehet ez?
A reggeli szédülésről nekem az alacsony vérnyomás jut az eszembe, de hogy ha elfordítod a nyakad és szédülsz, az nem tudom, mitől lehet. Főleg hogy ilyen hamar elmúlik.
Beszélj egy orvossal, mert a teljes körű kivizsgálás sem vizsgál ki mindent.
Nekem is hasonló problémáim vannak. Nekem azt mondták, alacsony vérnyomás miatt van. Igyál egy kávét, én ennyivel le szoktam tudni.
(17 éves lány)
Szia!
Menj le a házi orvosodhoz és kérj röntgen vizsgálathoz beutalót! Nézesd meg a nyakad!
Reggel alacsony a vérnyomásod. Alváskor mindenkinek alacsonyabb
Ez nem betegség, sőt az edzett emberekre jellemző. Vérnyomás méréssel ellenőrizheted (ha nincs 5e Ft-ért már egész jót vehetsz). Kérdés hogy új időpontban kelsz-e? Ha igen csörgésre, vagy magadtól. Ha csörgésre, akkor utána 1-2 percet még lustálkodj.
Itt van egy cikk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!