Mi ez a sok fityma probléma?
Miért van itt naponta 4 fitymaszűkületi kérdés?
Manapság nem szűrik?
Nekem anno 3X is ellenőrizték, mondjuk 16 évesen magamtól mentem, mert dögös volt a doki csaj.
Mert első körben a szűlőknek kellene ellenőrizni ,és nem 14-15 éves korban .Iskolai orvosin szokták nézni,amit itt a gyakon a válaszolók 95 % a nagyon ellenez,különféle személyiségi jogokra hivatkoznak .Szinte felhívják a fúk figyelmét,tagadják meg ezt a vizsgálatot .
Nagyon sok fiatal látogatja az oldalt,akinek szűkülete van ,az a vizsgálat napján nem is megy suliba .
Szerintem a legnagyobb probléma, hogy a szülők nem alakítanak ki olyan bizalmi kapcsolatot a gyerekkel, hogy az el merje mondani az ilyen kínosabb problémáit is. Ráadásul sok szülő kerüli az intimebb témát. Nem egy ilyen kérdés van, ahol írják, hogy nem szeretné/meri elmondani a szüleinek... Velem is ez volt pár éve.
Az iskolai vizsgálatról: szerintem azokat ellenzik itt, ahol egymás előtt vizsgálják a fiúkat. Nálunk is ez volt 7. osztályban, hogy egyszerre behívtak 5-6 fiút és egymás előtt vizsgáltak minket, ami nagyon kínos. A gyerekekkel sem lehet ilyet tenni, csak hogy hamarabb lezavarják a vizsgálatokat...
8.ban is így akarta az orvos, de én és még páran otthon megbeszéltük a szüleinkkel, hogy saját orvossal csináltatjuk meg a vizsgálatot. Ott legalább egyedül kellett bent lenni csak. A suliba pedig igazolást kellett vinni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!