Fityma problema, valakinek volt mar ilyen?
Amikor a "bor" szót bejelöltem figyelt kukcsszónak, nem épp ilyen kérdésekre vágytam. Nyugtass meg, ugye tudod, mi a különbség a bőr, meg a bor között, és a boltban nem vörös bőrt kérsz inni?
Amúgy meg irány az orvos, ilyesmit ne netes fóromokon akarj megszakértetni.
@2: A szűkületnél még volt ékezeted, gondolom ott fogyott akkor el.
Ne érts félre, értem én, hogy baromi menő ekezeten nelkul irni, és _általában_ érthető is, de ez esetben totál mást jelentő szót jelöltél be kulcsszónak, mint amit akartál. És így bizony akik értenek a bőrünk gondjaihoz, így bejelölték azt kulcsszónak, nem találnak ide, ellenben a borászati kérdésekben jártas fórumtársak meg virtuálisan lesheik a micsodád... :D
Csak, hogy érezd:
És a duzzanat méretétől függően ez sajnos továbbra is eléggé orvosos bulinak hangzik...
Egyetértek az előző kommentelővel!
Ha magyar ember vagy, kötelességed tisztelni a nyelvedet annyival, hogy helyesen használod, mert helyesen írni sajnos intelligencia kérdése kérdező, nem kényelmi kérdés. Főleg, ha még segítséget is vársz másoktól, honfitársaidtól. Ha én tudok helyesen írni (legalább 90-95%-ban, ékezetekkel, telefonról), akkor ugyanez minden egyes kérdezőtől, felhasználótól apelláta nélkül elvárható, kedves Kérdező! Így tőled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!