Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemen a bőr épp, hogy...

A péniszemen a bőr épp, hogy lemegy a makkról, ha megpróbálom hátrébb húzni, akkor feszül a fitymafék. Többi lent. ?

Figyelt kérdés

Szóval, ha hátrahúzom a fitymát, akkor nagyon feszül, szinte fáj a fitymafék, egyébként a péniszem sokkal kisebb az átlagnál. Nem tudom ez befolyásolja-e, de nem tudom mit csináljak!

17/F - 11.5 cm

2019. jan. 25. 18:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

Csatlakozom a többiekhez, nyugodtan menj el orvoshoz! 17 éves vagy, minél előbb túl leszel rajta, annál jobb. Nekem is volt ilyen problémám, aztán többek között arra is gondoltam, mi van, ha épp egy lánnyal vagyok és elszakad, aztán lehet menni orvoshoz, mert volt, hogy berepedt nemegyszer.

A méretről meg annyit, hogy télen mentem gyalog, meg a péniszem mintha sejtette volna, hogy mi lesz, így nagyon összehúzódott, de mégsem volt ebből gond. Ja és ha átvágják a féket, akár a merevedésre is jó hatással lehet, mivel nem fogja vissza a fityma a péniszt. Nem azt mondom, hogy nagyobb lesz, de még az is lehet, hogy ilyen szempontból is érzékelsz pozitív változást.

Hajrá és számolj be ha túl vagy rajta!

2019. jan. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!