Fitya alatt (mögött) piros pöttyök illetve hámlás mi ez?
Figyelt kérdés
Üdv.
Nagyon cikinek érzem ezt az egészet de érdekelne ,hogy mégis mi van belem ..
Olvasgattam a neten nemi betegségekről és gondoltam átnézem magam és ekkor jött az hogy úristen..
Mikor fel húztam a bőrt akkor láttam piros kis pöttyöket elég sok van hozzá értem semmi fájdalom láttam fehér hámló dolgokat nem tudom hogy nevezni ...
Valakinek volt már ilyen? Vagy tudja e valaki mi a baj?... mihamarabbi urológiara fogok menni !.
Elmondhatatlanul félek...
2019. jan. 24. 15:53
1/8 A kérdező kommentje:
Velem***
2019. jan. 24. 15:55
2/8 anonim válasza:
Eddig csak egyszer húztad fel a bőrt a farkadon? Fura. Minden nap fel kell húzni, és kimosni alatta, és nem akkor, amikor már zátonyt rak a kosz.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó ,hogy még soha .....
Csak épp adott téma volt és meg néztem alaposan
2019. jan. 24. 16:06
4/8 anonim válasza:
Ez nemibetegség , bőrgyógyászatra menj.
5/8 anonim válasza:
Piros pöttyök sok féle okból lehetnek .Pár nap,és el is múlnak .Az ilyen egyébként is bőrgyógyászatra tartozik .
6/8 anonim válasza:
Má bocs 4 es,a nemi betegség ,és a nemi szerven lévő betegség nem keverendő össze .
7/8 anonim válasza:
Mivel nem látjuk az ajtón belépő beteget, nem tudjuk azonnal megállapítani a korából adódó egyéb feltételezett körülményeket sem. Ezért csak azt lehet mondani, hogy rendszeres napi tisztálkodással ezt feltehetőleg meg lehet előzni, ill. a nemiszervhez csak kifejezetten tiszta kézzel szabad hozzányúlni, még maszturbálási céllal is !
8/8 anonim válasza:
lecke feladva tessék kesztyűben hokizni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!