Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Na de jó műtét után így lesz?

Na de jó műtét után így lesz?

Figyelt kérdés
Hála a király genetikámnak fitymaszűkületem van (yeaa) és körülfognak metélni pff jövőhéten,utána meg aztmondta hogy nagyon sz.r lesz 2hétig legalább hogy megszokja a külső ingert, na most nekem már volt olyan hogy próbáltam úgy visszatenni a gatyába hogy nem huzom vissza a bőrt de waaaaaah halál volt majdhogy, most akkor 2hétig nem fogok tudni menni se normálisan, nem is edzehetek meg semmi? nagyon király...
2010. jún. 29. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hááát, azt hiszem már kétségbeesett barátunk túl van rajta, már fityma nélkül fogyasztja mai vacsoráját.

Reméljük, azért megbékél vele, és nem a fentebb olvasott elkeserítő helyzet, ( élet ) vár rá.

Jó egészséget neki.

Remélem, azért még kommentel ide néhány sort, hogy milyen volt.

2010. júl. 5. 18:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Na itt vok már megvolt délelőtt :D Hát eléggé rossz volt:D még most is az főleg hogy a géz vagy mi amit kaptam ráragad a makkomra és mikor megyek wc azt leszedni wááá:D am nagyrészt bevan ragasztva csak előlről van egy kis rés makknak
2010. júl. 5. 19:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Ja és :D ezt azért írom be kedves E33 mert állandóan vigyorgok ilyen a személyiségem, bocs ha baj van vele akk ne írj...
2010. júl. 5. 19:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Ment a helyi érzéstelenítés, az elég kellemetlen volt , de utána már mikor az megvolt már semmi probléma nem volt műtét közben
2010. júl. 5. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Hali!

Örülök, hogy már túl vagy rajta. Én is gyakran vigyorgok, de azért tudom, mikor kell komolynak lenni...

Persze, ha te így próbálod oldani a belső feszültségedet, akkor rendben van. Csak ezt már furcsa látni, hogy egyesek, akik bajban vannak, 1x sírnak, másszor vigyorognak.

Egyébként EE33 a felhasználónevem, de csak EE-t írok mindig.

Írni pedig nem fogok neked többet ne aggódj, mert hiába próbáltam neked segíteni, te nem kooperálsz az emberrel, éppen ezért nem is értem, minek nyitottál ide témát!?

Jobbulást!

Üdv: EE (EE33) :D

=========

Ansmann, neked meg sajnos nagyon igazad van az emberekkel kapcs. ... íme még1...

2010. júl. 5. 21:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha olyan lesz a pélóm mint annak a csávónak aki itt ijesztgetett akk komolyan mondom lekeverek neki 1 pofont és nem az urológusnak ...
2010. júl. 5. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Te szerencsétlen, ha elcseszik neked is a farkadat, akkor ne engem pofozzál, hanem a tükröt köpd le, hogy miért csak ennyi eszed volt, amikor még előtte lehetett volna gondolkodni

Szerinted nem segíteni vagyok itt? Vagy miért? Mennyi eszed van?

2010. júl. 8. 14:56
 18/22 A kérdező kommentje:
szerintem hamarébb el kellett volna távoznod innen
2010. júl. 8. 17:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Annyira szeretem, mikor egy egy ilyen topik anyázásba torkollik. :)

Imádom.... XD

2010. júl. 8. 20:31
 20/22 A kérdező kommentje:
csak az a fura hogy itt nem volt anyázás:D
2010. júl. 8. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!