HPV vírus okozta szemölcsöket hogyan lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Már kaptam rá gyógyszert is és ecsetelőt is, elmúlt, de újra kinőtt és most több van, hogy szabadulhatok meg tőlük? sajnos d*gtam össze vissza :( de a kezelés alatt és után nem2018. dec. 30. 09:01
1/5 anonim válasza:
Immunrendszert kell erősíteni
Isoprinosinet nem îrtak fel? Mar lézerrel is le lehet szedni
De amig gyenge az immun ki fognak jönni.
2/5 A kérdező kommentje:
de szedtem azt
2018. dec. 30. 09:10
3/5 A kérdező kommentje:
csak pár szemet szedtem be hülye fejjel :(
2018. dec. 30. 09:18
4/5 anonim válasza:
Nekem a 90-es években volt ilyen problémám, a combom töve és a herezacsi volt tele ilyen szemölcsökkel. Én nem mentem orvoshoz vele, hanem akkoriban még az autók elsősegély dobozában volt jód-párna, és azzal kentem le több alkalommal, és nagyon látványosan mentek össze, és 2-3 hét alatt végleg el is tünt. A visszafertőződés elkerülése szempontjából fontos fertőtleníteni azokat a ruhadarabokat, amik érintkeztek a fertőzött résszel.
Szerintem ilyen jódot már nem lehet kapni:
Ha kapsz tiszta jódot, akkor próbáld meg azzal ecsetelni, ha nem, akkor a Betadine oldatot próbáld meg.
5/5 anonim válasza:
Akkor megérdemled a sorsod. Aki hülye, az okuljon, ne dugjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!