Minden férfi merevedéssel kel fel reggelente? Minden reggel?
Szerintem nagyjából mindennapos nálam is! Nem a szextől függ mert hál istennek az asszonykám jól tart igazából nem tudom miért de engem nem zavar:D
F/21
Szerintem a vizelési ingerrel van összefüggésben!
Urológus barátom mondogatta is nekem: " Hugygőzös farokkal nem ba...nk! :-)) "
Tudat alatti merevedésük tudomásom szerint nem csak reggel van a fiuknak,férfiaknak.Amiről most szó van,azt tudomásom szerint az éjszaka alatt kiválasztott vizelet felgyülemlése
okozza.Mély alvás miatt hogy vizelet ürités ne legyen a természet igy oldotta meg a dolgot.Ezért van az is,hogy
sex közben a férfi vizeletet sem tud üriteni.Idős korban
meg különösen jól jöhet a sex terén.sokan ki is használják
ezt a lehetőséget.Ahogy olvastam ez a merevedés férfiaknál
szinte mindig előfordul álmodás közben.Továbbiakban mere-
vedés lép fel akkor is,mikor éjszaka alvás közben a
szervezet leellenőrzi önmagát.Ez akár többször is előfordulhat.Aki kételkedik ezen dolgokban az itt a neten
utána kereshet.A lényeg a lényeg kedves fiu, férfi társaim
amig áll addig gond nem lehet !!
ha nyugalomban kelek fel akkor igen, mindig. ha a rohadt ébresztő ver fel akkor én sem vagyok magamnál és nem is áll fel, kb 10-15 perccel később viszont lehet hogy bepótolja, amikor valóban ébred a szervezetem, na akkor meg zűrös eltenni :D
következmény: utálok ébresztőre kelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!