Reggel úgy kelek fel, hogy "mindjárt elájulok, ha nem eszem valamit". Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Nem tudok fogyni sem, próbáltam diétázni, de annyira elgyengülök tőle hogy 1 nap után már kopog a szemem, 2 napra már besárgultam. Futni sem bírok rendszeresen, van hogy ráveszem magam és 1 hétig nagy nehezen csinálom, de utána leállok és kell hozzá 2 hét pihenő mire újra összeszedem magam. Orvosok azt mondták hogy Gilbert szindrómám van, de ennek nem kéne ilyen tűnetei legyenek. Minden zsír a hasamra megy, belülre (sörhas). És fel is puffadok sokszor miután ettem, de nincs diszkomfort érzésem se hasmenés se görcsölés semmi, csak látom hogy felpuffad a hasam. Valamit tipp?2018. dec. 13. 00:09
1/3 A kérdező kommentje:
35 vagyok és ez a helyzet már úgy 10 éve fennáll.
2018. dec. 13. 00:10
2/3 anonim válasza:
Gilbert szindrómád van, bármi is legyen az.
3/3 anonim válasza:
Én úgy kelek fel reggelente hogy mindjárt elájulok h nem vérvétel ki.Utána én is egyből a kajára gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!