A sperma önmagában veszélyes?
Figyelt kérdés
Maszturbáltam, és a végén egy papír lapra akartam befejezni, nemtom miért, foleg azért, hogy lássam mennyi jön, de ment mellé is, az ágyam szélére, meg a padlóra. A padlosat feltöröltem. Lesz valami bajom ettől?2018. nov. 27. 20:41
1/10 anonim válasza:
Biológia órát látogasd sűrűbben vagy nem tudom...
2/10 anonim válasza:
neked nem lesz tőle bajod, de anyukád nem fog örülni amikor meglátja majd az átmart padlót
3/10 anonim válasza:
ha leoltod a villanyt és világít, akkor vigyázz. sugárveszély!!!
4/10 anonim válasza:
Nem, nem lesz bajod. Nem valami féreg az... :D
6/10 anonim válasza:
Nem veszélyes. Töröld le, amit tudsz. Legrosszabb esetben foltos lesz tőle, amire ráment.
7/10 szamo77db válasza:
Nem is hallottam még ilyen összefüggésben a dolgot. Nyugi, nem lesz semmi bajod.
8/10 anonim válasza:
legközelebb lőj a tenyeredbe és edd meg
9/10 anonim válasza:
Semmilyen bajod nem lehet a saját spermádtól.
Olyan emberek testnedvei jelentek rád veszélyt, akik valamilyen betegséget hordoznak.
10/10 VarSzagy válasza:
világ egyik legveszéjesebb anyaga. gyorsan költözz el onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!