Van esely ra hogy meg lehet gyerekem? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Volt 3 herecsavarodasom 2jobb 1bal) es most szerintem III. Foku hereviszerem van. Kellemetlen huzo erzes van a zacsimban es ilyen kanyargos es egyre tobbszor faj.. mennyi a valoszinusege hogy nem lehet gyerekem? Van ra esely hogy lehet?
18/F
2018. okt. 31. 09:17
1/5 anonim válasza:
Miért nem az orvosaid kérded meg?....
2/5 A kérdező kommentje:
Mert a herecsavarodasom a legutobbi 2 eve volt..a viszerrel nem voltam orvosnal mert nem merem elmondani a szuleimnek..
2018. okt. 31. 09:42
3/5 anonim válasza:
18 vagy nem kell tudniuk a szüleidnek hogy orvoshoz mész.
4/5 anonim válasza:
Ne keseredj el. Még fiatal vagy és az orvostudomány folyamatosan fejlődik. Attól még, hogy a herékben zűrzavar van, lehetnek életképes, termékeny kis sejtek. Elég egy is a sikerhez! :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Ertem koszi a valaszokat :) itthon elek szoval a mutetet mindenkepp megtudnak vagy tuti lebuknek a kotescserevel vagy ilyesmi szoval elkene mondanom csak felek tole pedig tudom hogy nem kene mert anyum apolo szoval meg segiteni is tudna orvos ismeroseivel:/ csak nem tudom hogy mondjam el.sokszor mar ha tusszentek orvoshoz mennek😂😂szoval nem vennek annyira komolyan szerintem.
2018. okt. 31. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!