15 éves gyerek vagyok. Kis apró fehérszínű hólyagok jelentek meg a péniszemen. Nagyon sok van belőlük. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 23:17
1/9 anonim válasza:
Ez valami bakterialis fertozes lesz. Menj el minel hamarabb a haziorvosodhoz, o majd ad beutalot.
2/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ezek lehetnek faggyúmirigyek, melyek teljesen ártalmatlanok, de utalhatnak fertőzésre (elsősorban gombás fertőzésre) is. Látatlanban nem tudok többet mondani.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
3/9 anonim válasza:
Nekem is vannak. Úgy néznek ki mint a pattanások de semmi gond nincs vele mondta a védőnő.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi nagyon sokat segítettetek=)
2008. nov. 7. 17:44
5/9 anonim válasza:
Nekem is rengeteg van a péniszemen. De semmi komoly, nem fáj nem piros, de néha úgy viselkedik mint egy pattanás. ha kipirosodik és kinyomom kijön belőle vmi trugyi és kész. Sztem semmi bajod!
6/9 anonim válasza:
Sőt,a csajokat még jobban izgatja.De nem a látványa,hanem mert jobban dörzsöli.
7/9 anonim válasza:
Cs 11 éves vok kis koromba volt nekem is ijen fürdéskor vettem észre azt kel csinálni h kézzel ki nyomod őket mint a pattanást lehet h nem hiszel nekem me kisebb vok de apám monta nekem is és ez am gomba szal fürdés közbe nyomj ki kb:3 at másnak megin anyit me nagyon fájdalmas
8/9 anonim válasza:
szerintem ruhes vagy esetleg viszonyod volt egy roma szarmazasuval
9/9 anonim válasza:
ezek csak fordyce foltok, ilynek nekemis vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!