Mi lehet az oka? h páromnak. (én ilyenről még nem hallottam)
Valamit csak ki akar hozni a válaszokból ha kérdez:O
úgyh válaszolok...
Nem fájt neki,volt h előjáték közben volt h szex közben igazából ez lényegtelen mivel izalom hatásáára ah írtam a kérdésben is
4 napja volt utoljára ilyen
személyiséget én sem értem h tartozik ide ?
Nnah, végre egy értelmes viszontkérdés... :-)
Úgy jön ide, hogy ezzel a jellemzéssel én el tudom dönteni magamban azt, hogy a párod, hogy áll hozzá a problémamegoldáshoz, hogyan kezeli őket a gyakorlatban.
Ahhoz, hogy vkinek megismejük a problémáját, tudnunk kell az ő fejével gondolkodni, ehhez pedig a jellemzés adhat némi irányvonalat, támpontot.
Egyébként a legjobbat akkor tennéd, ha a srácot leültetnéd a monitor elé, mert a közvetlenebb infóáramlás kapcsán nyert biztos válaszokból könnyebben lehet kitalálni a jó megoldást, mint körülbelüli infókból.
Hogy most kell urológus-e vagy sem, ő nem akar elmenni, tehát kéne vmi megoldás. Igaz? Ha őszintén válaszol kérdésekre anoníme, sokkal hamarabb megkapjátok, amit kértek, és el tudjuk azt is dönteni, hogy csak klasszikus cremaster-izommozgásról van szó, vagy ingaheréről!? (Tudniillik ez sem mindegy,... én meg nem azért teszek fel kérdéseket, hogy jól szórakozzak a háttérben, hanem azért, hogy segítsek, méghozzá ÉRDEMBEN, ill. kizárjam a tünetekhez nem passzoló kórképeket is magamban! //Bocsi, ez szakmai ártalom... XD //Ha nem kérdezel csak tippelgetsz, nem fogod tudni mi az alapprobléma, de így nem is fogod megnyerni a negyvenmillát a Legyen Ön is Milliomosban! XD)
Üdv: EE
Na ettől féltem. Amikor valaki úgy csinál mintha értene valamihez
A cremaster reflexnek ehhez semmi köze, az csak a herezacskók reflexszerű összehúzódását jelenti, a heregolyók helyzetét nem befolyásolja.
Igen valószínű ingaheréről vagy a rejtett heréjüség más fajtáiról van szó (a here felhúzódott állapotban lévő helyzetétől függően), de ezt nem lehet így diagnosztizálni.
Semmi köze a szemályiséghez és semmi köze ahhoz, hogy mennyit olvas mág róla a kérdező párja.
El kell menni az orvoshoz, aki megállapítja, hogy miről van szó. Baj nincs, de érdemes megnézetni, hiszem felcsúszhat a hasüregbe. Enneka lehetőségét ki kell zárni.
orvos vagyok
@ Előző!
Én nem azt mondom, hogy mindent tudok, mindenhez értek, ... bevallom ezért is tartottam attól, hogy most mondok vmit pontatlan, nem egyértelmű rendelkezésre álló, információk alapján. És igazad van a cremaster-izommal kapcsolatban, (nem én mtam reflexet), de azt el kell ismerned, hogy orgazmus előtt közvetlenül a cremaster izom vmi miatt összehúzódik, és felhúzza a heréket egészen az ágyékcsatorna aljáig. (Ezt pl. magamon is tapasztaltam.)
Ez akár megmagyaráz6ja azt is, miért csúszott fel. Ezért gtam arra, hogy talán köze le7 a cremaster-izmoknak ehhez.
Hogy aztán most a here továbbmegy-e vagy sem... megintcsak nem tudjuk, ezért kellene ezt TŐLE személyesen megkérdezni.
A másik...
Igazad van! "--Menjen orvoshoz...!" mondja ezt szinte itt mindenki szinte amjdnem minden kérdezőnek. Na, de miért nem megy/mennek? :-o
Azért nem megy el az, aki nem akar, -- hiába lenne rá szüksége -- mert legbelül problémája, dilemmái, félelmei, gátlásai vannak, örlődik, vívódik saját magával és a problémájával kapcsolatban, és próbálja kikerülni az orvost, mert önkreálta, esetleg valós alapú sztereotípiái vannak az orvosokkal szemben.
Azzal szted előbbre jutunk, ha mindnyájan azt hajtogatjuk neki kórusban, hogy MENJEN ORVOSHOZ? Ha mi mondjuk neki, nem fog elmenni, VELE KELL BELÁTTATNI AZT, HOGY SZÜKSÉGE VAN ARRA, HOGY ELMENJEN A DOKIHOZ!
De ahhoz az kell, hogy tudjuk,... MI MIATT NEM MEGY EL??? Ennek kiderítéséhez érzem szükségét némi személyiségelemzésnek... én személy szerint legalábbis, ill. beszélni kéne vele, de normálisan, hogy megtisztítsuk a sztereotípiáitól a gondolkodását.
Egyébként nem vagyunk egyformák. Te más módszerrel dolgozol, én ezzel ezt én tixteletben tartom. Lehet, hogy nem orvos vagyok, mégcsak nem is pszichológus az egészségügyben, de azért úgy glom, az eddigiek során elég rálátást szereztem a dolgok állásáról, ahhoz, hogy az megállapíthassam, mi itt a MÁSIK főgond a heréken kívül. Elég gátlásos emberrel beszéltem már ahhoz (magam is egy voltam közüllük), hogy rájöjjek arra, mi az a probléma, ami miatt az emberek kerülik az orvosokat. És úgy glom, azok az emberek igazol6ják ezt a feltevésemet, akik CSAK AZUTÁN MERTEK ORVOSHOZ FORDULNI, és orvosoltatni problémájukat, miután legalább beszéltek valakivel, aki értett a nyelvükön (is) és foglalkozott velük, s problémáikkal.
Először el kell oszlatni a félelmeit, gátlásait, sztereotípiáit. Utána már maga is tudni fogja, hová kell fordulnia, kóruskoncertó nélkül, amivel így önmagában semmire sem megyünk.
Egyébként tiszteletem, és köszönet az építő kritikádért, ill. korrigálásért T. Orvoskolléga. (Magam is az Eü-ben tevékenykedem.)
Pusztán kíváncsiságból megkérdez7em, hogy Orvoskolléga vagy kollégina vagy-e, és hogy mely szakág irányába orientálódtál?
Szóval kedves Kérdező...
Hallottad az orvost... el kéne menni, meglátogatni egy urológust... PONTOS diagnózist CSAK Ő fog tudni felállítani, mi nem. Sem az előző "doki" hozzászóló, sem én.
De mivel írod, hogy te nem 6sz rá, amúgy meg nem fog nagy vszséggel elmenni, véleményem szerint fennáll a veszélye annak, hogy legbelül bezárkózik. Aki kerüli a valós problémáival kapcsolatos szembesülést, az tagad, kifogásokat keres. Hiába mondja, hogy: "Majd úgyis elmúlik!"... NEM FOG!!! Ellenben vél7ően tovább rágja majd a kérdés az agyát, mert mi férfiak ált. olyanok vagyunk, hogyha az 1. számú "büszkeségünket" baj éri, problémázunk egy sort, majd a nagy önkreálta reménytelenségünkben lelkileg összetörünk. A párodat senki nem tanította meg ezek szerint "megnyílni", emiatt nem tudsz te se segíteni, már csak azért sem, mert... -- bocsánat -- lány vagy. A férfiak zöme szégyell erről a másik nem képviselőjével beszélni, neki uis meg akar felelni! (Megfelelési kényszer az ágyban.)
Ha a barátod tudni szeretné, hogy mi van, menjen el urológushoz. Szembesítsd azzal, hogy nem fog megoldódni a problémája azzal a "struccpolitikával" amit folytat, sőt rosszabb lesz... (bár sztem erre azt fogja kapásból rávágni klasszikusan, hogy: "--TÚÚDOOM!")
A legjobb lenne, ha vki férfival beszélgetne el erről. Vkivel, akinek megnyíl6, mittomén... barátjának. Én szívesen felajánlanám a segítségemet, hogy beszélek vele erről, de ahhoz azt neki is akarnia kell.
[:-O A leg1xűbb az lenne, ha a srácot leültetnéd a szgép/laptop elé, és végigolvastatnád vele ezt a topikot. Ha igazán szeret, ennyit igazán megte7 érted. Ha meg nem hajlandó az ilyenkor tiltakozásul fellépő férfiúi álbüszkeséggel, hallottam már olyanról, hogy szexmegvonás... nem vmi kellemes... o.O
Így legalább szembesül, mennyi fejtörést is okoz neked... A BUTA MAKACSSÁGÁVAL!
=======
AZ, HOGY BAJ VAN ODALENT A "SZERELMÉVEL", A Z ˙ N E M ˙ C I K I !
A Z ˙ A ˙ C I K I , ˙ HOGY A PROBLÉMÁI ELŐL GYÁVÁN MEGFUTAMODIK, AHELYETT HOGY VENNE EGY NAGY LEVEGŐT ÉS SZEMBENÉZNE VELE, S MIHAMARABB MEGOLDANÁ! :-O
Én mindig azt mondom...: "Ugyanazt az időt amit boldogan is eltölthetnénk, miért töltsük el szomorúan?" (:-o ???
Ha problémája van, a vizsgálat alól NEM BÚJHAT KI! (A halál elől sem.)
Előbb-utóbb mind2 bekövetkezik, s át fog esni rajta, ha akarja, ha nem. Az csak rajta múlik, hogy addig is vívódik még lega egy sort, vagy inkább szembenéz vele, hogy aztán többet ne kelljen foglalkoznia vele?
=======
!!! ___ Mondd el neki, hogy így anoníman, ismeretlenül, szívesen meghallgatom, hátha tudok segíteni lelki dilemmáinak megoldásában! >>Privát üzenetet a hozzászólásom alján a jobb alsó sarokban, az időkód alatt tud írni.
Ha beszélgetni szeretne, írjon! :-)
Én nem hiszem, hogy ez gond, sőt, egy lehetőség :)
A here a növekedés után már nem nagyon tud visszabújni a hasüregbe, de azért - piciknél lehet ezt látni - ha pl fél a gyerek, retteg, akkor visszahúzódik a here a testüregbe. Ott legalább nem éri baj :)
Viszont ott bent meg csak akkor rákosodik el, ha huzamosabb ideig ott van, a kérdező párjánál viszont nem erről van szó.
Úgyhogy én azt mondom, hogy ha nem muszáj, ne menjen orvoshoz, ha nem fáj, akkor meg tényleg nincs rá ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!