Hátmegőrülök kérdése:
Miért folyik a pisám akkor is, ha előtte 5 percig ráztam hogy kiürüljön?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 16:04
1/11 anonim 

válasza:

Azért, mert a férfiak húgycsöve hosszú, így maradhat benne néhány csepp vizelet, ami utána kifolyik, akkor is, ha a végét leráztad.
2/11 anonim 

válasza:

Tekerd be budipapírba, mielőtt elrakod, majd kis idő múlva, miután kicsöpögött, eltávolíthatod a papírt.
3/11 A Tengerész 

válasza:

Hát ha folyik, akkor az gáz, menj orvoshoz! (de ha öt percig rázod, akkor esetleg ami jön az viszont már nem vizelet) De ha csak egy csepp, akkor Newton ötödik törvénye érvényes " Rázhatod akármeddig, az utolsó csepp úgyis a gatyába megy.".
4/11 anonim 

válasza:

Van erre egy mondásom:
Nekem a kisdolog 3 percig tart.
Ha hamarabb befejezem, akkor is.
5/11 anonim 

válasza:

Egy WC-ben olvastam: "Akárhogy ütöd, rázod és vered, egy csepp mindig a nadrágodra pereg".
Különben pedig mind a négy előttem szólónak igaza van :)
6/11 anonim 

válasza:

Erre való az inkontinenciabetét. Nem az inkontinencia a lényeg, ha nem vagy inkontinens, akkor is érdemes használni, ha már ilyen csöpögösre tervezte a Jóisten.
7/11 Tomitom012 válasza:
Erre van egy nagyon jó mondás: Hiába húzod, nyúzod, rázod, az utolsó csepp helye úgyis a nadrágod.
8/11 anonim válasza:
Srácok, én csak idetévedtem nőként, de teljesen más a hozzászólások színvonala a férfiak körében, mint a nőkében. Ezekben a mondatokban nincs semmi rosszindulat, vagy lenézés, teljesen objektív, illetve szubjektív is, de semmi negatív. Szóval öröm volt olvasni. Ami téged illet Kérdező, sajna én erről nem tudok véleményt mondani, csak ha nagy a gáz irány egy lelkiismeretes doki. Üdv, egy nőlány
10/11 anonim válasza:
Hugyozás után szökkenj 20 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!