Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? (körülmetélés? )

Mit csináljak? (körülmetélés? )

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy február 18.-án körülmetéltek(sajnos) és az ödéma még most sem múlt el, voltam dokinál de azt mondta nem kóros meg ilyesmi.
2010. jún. 24. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mit mondott?
2010. jún. 29. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem sok jót sejtet az, hogy a kérdező nem válaszol semmit...

ezek szerint a körülmetélés-fanok tábora újabb egy emberrel NEM gyarapodott, ahogy elnézem.... persze ez csak egy tipp

2010. júl. 8. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gyanúm.... újabb boldogtalan körülmetélt... ahogy én is.... szemét ipar ez
2011. júl. 2. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
az ödéma az teljesen normális, azért mégiscsak több eret is átvágnak, ezeknek rendeződniük kell, de szerintem nem kéne csóri gyereket paráztatni, majd meggyógyul neki 2 hét alatt, fél év alatt meg semmi nyoma sem lesz, és a csajok sem fogják visszautasítani. Sőt igazából örülni is fognak neki. Hagyd ezeket a rászedtek, meg becsaptak dumákat, mert attól , hogy téged elrontottak, attól nem kéne másokat is kiidegelni. szerintem akinek szűkülete van, az metéltesse magát, és akkor is már a teljesnek van értelme, és laza varrással, mert akkor nem lesz feszes és fájdalmas. Szerintem nincs szó csonkításról, meg becsapásról, és semmilyen okoskodást , meg filozófiát nem kéne beírni ide a srácnak. Én nem bántam meg magamon, barátnőm imádja, és kapaszkodjatok meg, de a fiamon is meg fogjuk csináltatni. Jó orvos = jó minőség. Én támogatom ezt a dolgot, ha valakinek eü problémája van. De mondjuk elhiszem, hogy sz@r orvos csúnyán el tudja rontani, de hát arra van a korrekció. Röviden tömören, szerintem jól tetted, amit tettél, nem fogod megbánni, semmilyen hatása nem lesz a szexre, max a csajok imádni fogják, mert jobban néz ki, és az ödéma ilyenkor teljesen normális. :)
2011. júl. 24. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy csak viccnek számod azt, hogy a saját gyerekednek nem adod meg a választás jogát a saját testével kapcsolatban.

Nekem most iszonyú dolgokon kell átesnem és rengeteg pénzért, hogy legyen fitymám, vagy legalább valami hasonló.

Ezt akarod a gyerekednek?

Vagy te már tudod előre, hogy ő 20 év múlva mit tart majd jónak.... meg a barátnője?

Elég beteg vagy, ha ezt komolyan gondolod

Remélem, ha megteszed, börtönbe kerülsz, ott a helye mindenkinek, aki a gyerekét csonkíttatja, undorító férgek az ilyenek, ne tartozz közéjük

Ha neki rosszul sikerül, mit fogsz mondani? Hogy "nekem jó lett, a tiédről nem tehetek fiam"? Hm?

2011. aug. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!