Ez normális? Még fogok nőni?
Figyelt kérdés
Normális hogy csak 163cm vagyok,,?
Az apukám 176cm
A bátyám 178,5cm
Én 163cm
16-1F
2018. okt. 10. 21:32
1/9 anonim válasza:
Persze,hogy normális,de még simán nőhetsz,akár 21 korodig is.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. okt. 10. 23:05
3/9 anonim válasza:
Attol fugg, hogy az utobbi idoben notel e. Ha 2-3 eve semmi, akkor valoszinuleg nem is fogsz
4/9 anonim válasza:
18 éves korodig simán nőhetsz még jó pár centit.
5/9 anonim válasza:
Normális,kis növésű vagy,lehet hogy a szüleid,főleg apukád is csak később nyúlt meg,kérdezd meg mikor nőtt ő meg,és sajnos nem akarlak elkeseríteni az is lehet,hogy te nem is nősz meg magasabbra,mert esetleg más rokonok génjeit örökölted.
Van olyan ismerősöm,ahol 170 cm az anya,190 cm az apa és a fiú sajnos az anyai nagyapára ütött és csak 170 cm magas lett.Ahogy olyan is van akinek alacsony szülei vannak és mégis 180 cm magasra megnő.
Lehet hogy csak 17-18 éves korodra fogsz megnyúlni.
6/9 A kérdező kommentje:
Utálom hogy kicsi vagyok.
Így minden szarabb, még figyelembe se vesznek, óriás osztálytársaim mellett egy törpe vagyok.
2018. okt. 14. 18:30
7/9 anonim válasza:
Hát én is reménykedtem benne 15 évesen 161cm voltam 17 évesen 163cm 18-19 évesen elértem a végleges 165 centis magasságom. Most 24 vagyok de már megbarátkoztam vele. Akárhogy is lesz ne foglalkozz vele, mert értékes évek fognak elveszni az életedből, változtatni nem nagyon lehet rajta.
8/9 anonim válasza:
nyugalom, én is ekkora vagyok. nem a magasságod miatt nem vesznek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!