Nagy baj lehet?

Figyelt kérdés
Nos szóval, nem szeretnék magamból hülyét csinálni, és nem is akarom hogy baj legyen, és félek ez miatt elmenni orvoshoz. Az a lényeg, hogy kíváncsi voltam, hogy milyen érzés az anál, és kipróbáltam egyszer egy tárggyal, de ez volt az első, és amikor kihúztam, véres volt egy NAGYON picit, és most pedig eléggé félek. Nagy baj lehet ebből? 18/F

2018. okt. 6. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg. Ha nagy baj lenne, már észrevetted volna. Valószínűleg egy pici ér megsérült, vagy túl nagy volt az a tárgy és kirepedt a végbélnyílásod. Keményebb széklet is okozhat ilyesmit. Ha több nap múlva is még picit véres a papír törlésnél, akkor menj orvoshoz, vagy ha most vagy később nagyobb mennyiségű vér távozna, vagy súlyos hasi fájdalmaid, görcseid lennének, akkor hívd fel az ügyeletet. Ha csak piros lesz a víz a wc-ben, ahhoz nem kell sok vér, pár csepptől már eléggé élénk színe lesz. Amiatt ne aggódj, hogy mit gondolnak az orvosok, láttak ők már sok mindent. Ha bunkó veled egy orvos, az az ő szegénységi bizonyítványa, nem a tied. Azt is kérdheted, hogy a szüleidnek ne mondjanak semmit, 18 éves vagy, kötelezi őket az orvosi titoktartás.

2018. okt. 6. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Remélem elvisz valami fertőzés te kis homi
2018. okt. 6. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok, kedves utolsó, ahogy mondtam, csak KIPRÓBÁLTAM EGYSZER HOGY, VAJON MILYEN ÉRZÉS LEHET. Erre meg egyből homoszexuálisnak gondolnak, miközbe van barátnőm.. Ez Magyarország. Elsőnek, meg nagyon szépen köszönöm a választ, ment a pacsi!
2018. okt. 6. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:

**És még így mellékesen, nem vagyok az a szitkozódó ember, de az utolsónak pedig, ha olvasod, akkor pedig a jó ***** *****. Remélem hasznos volt ez a válasz neked, és az előző is, kedves 2. válaszoló.

Ui: Muszáj volt, nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak.

2018. okt. 6. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, ez Magyarország, ahol kimondjuk, hogy aki a seggébe dugdos dolgokat az homi. Haha
2018. okt. 6. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!